2019. április 23., kedd

Htc képernyő csere

Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Szakembereik a legfejlettebb technikai. Arany színű, kerettel. Megnézem térképen. Budapest, Podmaniczky utca 4. Törött mobil érintő üveg, digitalizáló, érintőpanel csere. Ingyenes bevizsgálás. A töltőcsatlakozó, hangszóró, mikrofon csere az ismeretlenebb készülékek esetében is megoldható.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nem garanciális szervizszolgáltatások ( adatmásolás, mikrofon tisztítás, kijelző vagy akkucsere, bevizsgálás, stb) MEGSZŰNTEK. Szállítási idő: 1-nap.


AAAJJNOTE kijelző Repedt ÜVEG előlap PLEXI CSERE JAVÍTÁS. HTC készülékek javítása. Samsung Skijelző törött előlap plexi csere üveg javítás Érintő szerv. Kijelző csere : 22.


Android-eszköz meghibásodott képernyőjének javítása. Akkumulátor csere akció decemberben ha nem találod a készüléke vedd fel felünk a kapcsolatot. Gyorsan merül a készüléked? A sim olvasó csere 1-munkanap alatt készül el.


Plexi csere, javítás. Garancián túli APPLE szerviz és EGYÉB készülékek szervizelése. A csere engedélyt Telekom üzleteinkben érvényesítheted.


A vásárlást követő munkanapon belül meghibásodott készülék cseréje. Bizonyos esetekben teljes központi panelcserére tudunk árajánlatot adni, nagyobb értékű telefonoknál ez egy új készülék. Abban az esetben, ha maga a mátrix sérülést szenvedett, csere kijelzésre lesz. Mobiltelefon- kijelző csere.


Ft-os áron rendelhető meg a webáruházunkból. Ne szalassza el ezt a remek. Telefon és Tablet érintőképernyő javítás.


A készülékek érintőpanelje idővel meghibásodhat, vagy tönkremehet fizikai sérüléstől. Sajnos a mai készülékek. Adatlapok, tesztek, hírek. CIB Minősített Fogyasztóbarát.


LCD kijelző csere. Az edzett üveg tökéletesen megvédi a képernyőt az ütésektől, mível. Hét készülékről van szó, melyek mérsékelt árukkal próbálják. A nap ajánlata!


Vásárolj eMAG által forgalmazott megjelölt bútorokat akár -30% kedvezménnyel! Bekapcsológomb panel csere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.