2019. február 26., kedd

Intelligens tábla

Intelligens tábla

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Az első interaktív táblákat az irodában való használatra tervezték és gyártották. Ezt a táblát először kiscsoportos találkozókon.


Elérhetőség: Rendelhető. A jelen dokumentumban az „interaktív tábla ” kifejezés az interaktív táblára. Segítség a QOMO interaktív táblának és szoftverének a FlowWorks szoftvernek a kezeléséhez. Feltöltötte: Educatio NKft.


Az interaktív tábla kalibrálása. Aki még nem látott interaktív táblát, annak érdekes lehet. SMART SB4interaktív tábla, 77" (19cm) képátló, 4:képarány, kamerás DViT technológia, dual-touch, vetítésre optimalizált felület, acél hátlap hordozón.


Intelligens tábla

Találja meg az önnek megfelelő interaktív tábla terméket, rendelje meg és mi házhoz szállítjuk! Célja, hogy megismertesse Önt az interaktív tábla használatával, a kezeléshez szükséges alapfogalmakkal. A program két nagy egységből építkezik.


Szükséges eszközök. Alternatív megoldások. Egyéb interaktív. A termék kódja: PN-80TC3. Képernyő modul adatai. Panel Technológia UV2A LCD. Multi Language Touch intelligens tábla oktatási berendezésekhez. Multi language touch smart board oktatóeszközökhöz Termékleírás Termék megjelenítése. A Qomo KidzBoard az első interaktív tábla, amelyet kifejezetten óvodások és kisiskolások számára terveztek.


Alacsonyabb állványának köszönhetően a. Valami gyerekeknek ezúttal. A hagyomány és a technológia kombinációja - interaktív tábla. Gyorsgombokkal és intelligens tolltartóval.


Matt, vetítésre optimalizált, nanobevonatos acél. QOMO QWB70-KZ IR 70” 16:9-es interaktív tábla duali touch (pont) infravörös technológia, intelligens tolltartóval és gyorsbillentyűkkel. Szárazon törölhető.


Intelligens tábla

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Tartalomjegyzék. Gyártók szerint sokféle tábla létezik. Intelligens Iskola.


Mindegyik teljes rendszert kínál, saját táblaszoftverrel, valamint (internetes) támogatási rendszerrel rendelkezik. A második és harmadik fejezet tábla - gépek és az interaktív táblák törökorszá- gi használatával foglalkozik.


INTERAKTÍV MEGOLDÁSOK – OSZTÁLYTEREM, OKTATÓTEREM, TÁRGYALÓTEREM, KONFERENCIATEREM. Cégünk oktatótermek, tantermek, üléstermek.


A 4K vagy full HD videókonferencia integrálásával a HUAWEI IdeaHub egy interaktív tábla, amely intelligensebbé és többé teszi az irodákat, tantermeket. Vásárlás 1hüvelykes nagyképernyős intelligens tábla a Xiaomi-tól, hamarosan eladásra kerül.


Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a. A SMART új, intelligens. Digitális interaktív tábla, megbeszélési platform és együttműködésre épülő számítógépes eszköz egyetlen készülékben, amely a Windows erejével támogatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.