2019. január 15., kedd

Videojel osztó

Max teljesítményfelvétel) max. RCA videó jel bemenet és RCA videó jel kimenet. Kimenetenként állítható jelerősség, több monitor esetén elengedhetetlen. Tápellátás: 12V (nem tartozék).


Ezzel a video splitterrel max. Ez mindenek előtt az üzleti életben nagy előny. Ugyancsak használ. Használata javasolt ha nagy távolságra vagy több felé viszi a videojelet.


Videojel osztó

A praktikus videojel elosztó segítségével megtekintheti a számítógép kimenetét monitoron vagy LCD kijelzőn. Egy videó bemenet VGA D-Sub csatlakozóról a. Biztonságos vásárlás.


Tekintsd meg a termék információit. CCTV kamera jelének elosztására tervezett készülék. Ajánlott nettó kedv. Provision PR-SP102(4K). A rajzon egy videojel szétosztó erősítő látható. HDCVI videójel osztó. A bemenetére kötött video jelet tudja minőség romlás nélkül több megjelenítő számára szétosztani. Ez a videó elosztó lehetővé teszi, hogy egy videójelet max. Videójel elosztó. Ugrás a leíráshoz. Kiszerelés: db.


A videojel (1Vpp) 1méterre is elvihető gond nélkül. Néztem a hozzászólásodnál az AV elosztó kapcsolási rajzát. Van egy dióda aminek. Minőség megbízhatóság gyorsaság!


Passzív osztás esetében csökkenni fog az. Jellemzők: 100% vadonatúj és kiváló. Autóhifi webáruház és. Vdc adapterrel.


Videojel osztó

Ellenőrizze, hogy az El5videojel adó egység telepítve legyen a kültéri egységekbe. Eladó videójel osztó ! Nézd meg a többi termékemet is! TCS:BUS-videoág. HDMI jel osztó két megjelenítő egyidejű csatlakoztatásához.


Videojel osztó

Nagy felbontású HDMI videojel és IR távvezérlő jelátvitel egy UTP kábelen keresztül. Kép és hangtechnikában használatos Scart, RCA, optikai, HDMI stb elosztók és bemenetválasztók. SCT csatornás 2-es videojel osztó, koax-os rendszerekhez. Típus: VS92AA A VGA Distributor gyors és rugalmas megoldást ad videó jel szétosztására és továbbítására.


Tokozott videojel elosztó modul, melyet beltériegységenként kell telepíteni. Koax-UTP csavart érpáras videojel átalakító (adó, vagy vevő). BNC T toldó, elosztó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.