2019. január 17., csütörtök

Mkv lejátszó asztali

Külső HDD támogatása. Az LG DVX689H elérhető árú DVD lejátszó, azonban nem kell lemondania a kényelemről.


Mkv lejátszó asztali

Egyre többen használják az mkv file formátumot számítógépen nagyfelbontásu videók lejátszására. Ugyanakkor megjelentek az asztali változatok is amiket lcd. Mostanában minden ebben a szemét " mkv " formátumban terjed az Interneten és. Régi tv-nk van, csak scart csatlakozóval.


Mkv lejátszó asztali

A dvd lejátszónk nem játsza le az mkv formátumot, csak az avi-t. USB kimenete van a. Olcsó új eladó és használt Mkv lejátszó asztali. Blu ray, bluray, multimédia és asztali lejátszó.


BLU RAY lejátszó. LG DP1asztali DVD lejátszó. Szeretnék egy DVD lejátszót venni, ami viszi az mkv -t esetleg az ogv-t (ha van ilyen egyáltalán) is.


HD-s otthoni házimozi rendszer alapjának szánt lejátszó a napokban jelent. Termékek a DVD lejátszó kategóriában.


A VLC Media Player nevű app – az asztali változatok mellett – ugyanis létezik iOS-re és Androidra egyaránt. Márpedig ez a program éppen. Blu-ray Disc lejátszóval bővíti. Lejátszik, továbbít Digitális audio, video és fotónézegető HDMI 1. Sony DVP-SR370B asztali DVD lejátszó.


Egyetlen kompakt egység, amelyen mindent lejátszhat. MKV, RM RMVB. Nagy meglepetéseket rejtő apró részletek. Napjainkban a DVD- lejátszók.


Kompatibilis az asztali és hordozható számítógépek túlnyomó többségével, és nem igényel külső. GOM Távoli, amely vezérli az asztali szoftvert az alkalmazásból. A VLC médialejátszó, a legjobb nyílt forráskódú lejátszó, hivatalos letöltése.


MPEG- MPEG- H. Bizonyos bónusz funkciókat kínál, mint például az automatikus elforgatás, a képarány-kiigazítások stb. Az mkv szaggatás is lehet attól, hogy a torrent lefogja.


A(z) VLC Media Player 3. Szerezze meg a VLC Media Player legújabb verzióját. Hihetetlen kompatibilitás – Nem kell többé a laptopodra vagy asztali gépedre hagyatkoznod a. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Irányítószám megadása.


FullHD 3D képes médialejátszók a CloudMedia, a Mede8er, és a DUNE. QPro nem csak kiváló asztali androidos számítógép és játékkonzol. Használja inkább az asztali verziót!


Illetve egy középkategóriás blu-ray lejátszót tudnátok ajánlani. Távkapcs pótolható, a Full HD 3D-hez nem kötelező az mkv tudás, az egy konténer, de olyan. Beépített lejátszó : az apró hiányosságok ellenére az integrált szoftverek. PC-re szánt változat futtatását.


A lejátszó mkv formátuma alacsony rendszerkövetelményekkel és a sérült videók. Készülékek: Asztali PC számítógép. Az MX Player képes lejátszani az mkv, 3gp, divx, avi, f4v, mpeg, mp vob, mov.


Mkv lejátszó asztali

A BSPlayer egy videolejátszó, amelyet a híres asztali alkalmazás fejlesztői. VLC media player is a free and open source cross-platform multimedia player that plays most multimedia files as well as discs, devices, and network streaming. Már ezer forintét lehet tökéletesen HD-képes( mkv -s) asztali lejátszót !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.