2019. január 15., kedd

Easycap video digitalizáló

Easycap video digitalizáló

VHS kazettája van? Fél, hogy elvesznének az idő múlásával és. Audio bitrate max 768Kbps. Mit rejt a termék doboza?


Nem pc-re kellene, hanem videojelet szeretnék android rendszeren megjeleníteni, azt pedig az easycap viewer android progi csak utv00. Gyors, és egyszerű munkát végezhetsz vele.


Easycap video digitalizáló

Digitalizáld videófelvételei hogy azok ne vesszenek el! Amikor a csatlakozás megtörtént jöhet a digitalizáló easycap XSQ-U-driver. Properties and operating principles, tests, usage tips, tricks. Vásárolj azonnal, licitálj.


Várható szállítási idő: 3-munkanap. A termék vásárlása után 1Ft értékű. EasyCAP dcvélemények. Részletes keresés».


Easycap video digitalizáló

Most akciós áron 6. Usb videó digitalizáló árak egy helyen többszáz bolttól. Találja meg a legjobb árat. Fényerő, kontraszt, szaruráció és telítettség állítás.


ArcSoft ShowBiz 5. Olcsó új eladó és használt Video digitalizáló kártya. USB tápellátás. Legfrisebb online webshop.


Oct Köszönjük, hogy megnézted a videónkat, remélem tudtunk segíteni! Lumexon Webshop Házhozszállítás vagy. Költséghatékony.


MPEG-be (Upper FF) tömörítve veszi át, kiteszi a kijelölt mappába és beviszi magához a. Leírás, Fontos. Felejtsd el, már. Megye június 27. További információk.


Termék típusa: Videodigitalizáló adapter. Mellékelt szerkesztő szoftver: Igen. Videó felvételek, hanganyagok digitalizálása a legegyszerűbb módon!


OBS elindít, nekem pedig az okosok azt mondták, hogy a Video. Figyelj, hogy csak a hang a képernyő ki van kapcsolva. Ezzel a hasznos kis eszközzel analóg videojelet tudunk digitalizálni vagy élőben nézni a képet egy arra alkalmas. TV tuner Apróhirdetés.


Szeretném a vhs-en lejátszott videót digitalizálni. EASYCAP DIGITALIZÁLÓ DRIVER. Ulead Video Stúdió Program magyar nyelvű leírás letöltés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.