2019. január 9., szerda

Easycap usb video digitalizáló

VHS kazettája van? Fél, hogy elvesznének az idő múlásával és. Kiemelt Ajánlat. Audio bitrate max 768Kbps. Mit rejt a termék doboza? Gyors, és egyszerű munkát végezhetsz vele. Digitalizáld videófelvételei hogy azok ne vesszenek el! Amikor a csatlakozás megtörtént jöhet a digitalizáló easycap XSQ-U-driver. Vásárolj azonnal, licitálj. Mentsd meg régi felvételeidet! Hasonló termékek. Usb videó digitalizáló árak egy helyen többszáz bolttól.


Most akciós áron 6. Találja meg a legjobb árat. Félsz, hogy elvesznek megörökített pillanataid? Akkor erre a kütyüre mindenképp csapj le még ma!


Easycap usb video digitalizáló

Fényerő, kontraszt, szaruráció és telítettség állítás. USB tápellátás. ArcSoft ShowBiz 5. Kiszerelés: db. További információk. Leírás, Fontos. Megye június 27. Felejtsd el, már. Olcsó ár: Video digitalizáló usb, boltok árai, eladó Video digitalizáló usb akció, boltok árlistái, Video digitalizáló. Videó felvételek, hanganyagok digitalizálása a legegyszerűbb módon! Figyelj, hogy csak a hang a képernyő ki van kapcsolva.


Easycap usb video digitalizáló

Ezzel a hasznos kis eszközzel analóg videojelet tudunk digitalizálni vagy élőben nézni a képet egy arra alkalmas. Legfrisebb online webshop. Minden AV- és S- Video csatlakozóval ellátott eszközzel.


Videófelvételek, hanganyagok digitalizálása a legegyszerűbb módon! Nálam csak úgy ismeri fel, ha már a gép indításakor csatlakoztatva van az usb portra.


Ezek lótrágya minőségben fognak vhs-t digitalizálni. EasyCap recorder. Számlát adunk a termékről.


A digitális technológia idején a videó kazetták család archívumából a. It gives you the possibility to make recordings with audio- video capture devices on the Windowsand 10. Ezért ideális azon felhasználók számára, akik digitalizálni szeretnék saját otthoni kazettás. It Package Included: professional and easy to learnused video editor software: ulead video studio SE DVD.


NOTED PLS : We will send the silkscreen with. Köszönjük, hogy megnézted a videónkat, remélem tudtunk segíteni! I removed that.


Easycap usb video digitalizáló

Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.