2019. január 8., kedd

Dvd slim tok

Dvd slim tok

A lemez írható és tükröző felületének óvására valók a szimpla, dupla, vagy tripla tokok. Mindez normál, vagy slim kiszerelésben.


Dvd slim tok

Tokok, tartók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg. Minőségi tokok szenzációs áron, akár személyes budapesti átvétellel, így. Szerezhető hűségpontok: 1. Kívánságlistára teszem. Dvd Slim Tok keres?


Dvd slim tok

Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Mennyiségi egység: darab.


Garancia: Nem garanciális. CD tok db-os slim. Webshop árakat kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre és a visszaigazoláskor megadott időponttól tudjuk biztosítani!


Jelenleg mindegyik üzletünkben. A termék megszűnT! Netto:Ft Br:Ft. Kérdés a termékről. Külső raktáron. DVD tok mm slim fekete. Várható kiszállítás: 3-munkanap. Lemez típus, DVD. Csomagolás, Slim tok. GB 16x Slim tok. Készleten lévő mennyiség. Gyári garancia HÓNAP. Szállítási idő: 2-nap. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Kapacitás: lemez. Anyaga: műanyag. Gémkapocs Irodaellátó. Hama cd tok slim vegyes színek.


Raktáron Hol kapható? Termékkód: kdvfu003. Adatkapacitás: 7GB. Kiszerelés: 1db. Sebesség: 16x. A kép csak illusztráció. Vissza a optikai lemezek kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár: 4Ft. GB, darabos kiszerelésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.