2018. december 18., kedd

Mikrofon készítése

Mikrofon készítése

Lakatos Gergely: Természethű hangfelvételek készítése I. Stúdió mikrofonok, hangkártyák, stúdió monitorok – az ön jövőbeli stúdiójának három alapköve. A mikrofon után a felvételkészítés alapja a hangkártya is. Hogyan válasszunk mikrofont.


Nélküle nem lehet felerősíteni az. Csináld magad mikrofon - hogyan készíts áramkörök és érzékenységnövelés. Gyakran nevezik "mike" vagy " mic " rövidnek.


Figyelt kérdés. Pop filter készítés házilag egyszerűen. Ebben a videóban lépésről lépésre bemutatásra kerül hogy tudsz a boltban kapható Jack és mikrofon kábelek. Feltöltötte: MusicDivision.


Hangfelvétel készítése előtti teendők. Nyilván ez lesz a legolcsóbb. Csatlakoztasson egy mikrofont, egy elektromos gitárt vagy egyéb hangszert a számítógépéhez, és győződjön meg arról, hogy a mikrofon vagy hangszer.


A beépített mikrofon, egy támogatott headset vagy egy külső mikrofon segítségével hangjegyzeteket. Másik alkalmazás használata felvétel készítése közben.


A podcast készítés egy olyan terület, amelyről manapság mindenki. A madárhang felvevő házi készítését ismertetem ebben a részben. Pöccintsen befelé a. Egyesek érdeklődtek.


FELVÉTEL KÉSZÍTÉS. Sok feltaláló próbálkozott egyszerű mikrofon építésével, de az első mikrofont. Fényképek készítése videofelvétel közben.


Saját mese felvétele hangkazettára vagy számítógéppel illusztráció készítése. Felvétel készítése külső mikrofonnal vagy más készülékről.


Mikrofon készítése

A számítógéphez és a magnóhoz mikrofon csatlakoztatható. Dugaszolja a csatlakozón táplált mikrofont vagy másik készüléket a. A következő leírásban megtudjátok hogy lehet mikrofont rákötni az Ultrastar-ra úgy hogy az tökéletesen.


A hangrögzítés MP3. A kamera és a mikrofon kiválasztása. Lehetővé teszi a videocsevegést, fényképek készítését és videók rögzítését. Ez a cikk áttekintést nyújt egy videóról, amelyben egy mikrofont gyártottunk egy gyufasdobozból és több ceruzából.


Videofelvétel készítése. Kezdjük azzal, hogy megnézzük a szerző. A felvételek hangját különböző mikrofonok segítségével rőgzítik.


Ilyen lehet egy interjú vagy olyan dokumentumfilm készítése, amikor nem lehet előre. Hangrögzítő program használata külső mikrofonokkal lehetővé teszi felvételek készítését és visszajátszását.


Mikrofon készítése

Ha mikrofont kíván. Milyen formájú legyen a mikrofonszivacs? Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Mikrofonok RODE mindent megtalálsz egy helyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.