2018. december 11., kedd

Iniciálé

Iniciálé szotar. See more ideas about iniciálé, betűk, betűtípusok. Jelentés iniciálé. Mit jelent a iniciálé ? Itt megtalálhatja a iniciálé szó jelentését.


Iniciálé

Az iniciálé mérete általában két vagy több sor. A topszótár segít megérteni és értelmezni a beszédben és írásban használt, meghonosodott idegen eredetű.


Díszes kezdőbetű, mely a fejezet élén áll, nagyobb a szövegben előforduló betűméretnél. A középkori kódexek nyomán ma is divatos díszítési mód. Segítségével a bekezdés első betűjét a bekezdés első sorai előtt jeleníthetjük meg.


Szent László harca a kun vitézzel, a Képes krónika P iniciáléja. A Word különböző iniciálék készítésére alkalmas. Helyezzük a kurzort arra a bekezdésre.


Válogatás a reneszánsz olvasónapló pályázatra beérkezett alkotások közül - iniciálék. Könnyen látványossá tehetjük bekezdéseinket iniciálék, azaz "emeletes betűk" készítésével. Különféle kiadványokban gyakran használnak kiemelt, nagyméretű kezdőbetűket, úgynevezett iniciálét. Ilyet a Wordben magunk is.


MiMi az útmutató tudástár. Ez a cím az iniciálé készítésének kontinuitása mellett az esztétikai. Egyetemi Könyvtár középkori kéziratállománya. Oszd a szépséget, pazarol.


Hallgatsz, megszólít: Néz vagyok. S végül mindenből rádragyog.


A kéziratot a prológusok és az egyes bibliai könyvek kezdetén fedőfestékes iniciálék, a bibliai könyveken belül piros-kék tollrajos fleuronné einiciálék díszítik. Nagyobb méretű, díszes és rajzos keretbe foglalt fejezetkezdő betű.


Az egyes könyv szakaszok vagy fejezetek. Címszavak véletlenül. A könyvek fejezeteinek díszes, a többi betűnél nagyobb kezdőbetűje. Szeretné elkészíttetni saját egyedi könyvét?


Iniciálé

A lap eredeti címe. A iniciálé a Megfagyott Muzsikus című laphoz A iniciálé a. A kódex legfeltűnőbb művészi eleme az ún. A Céginformáció. BP betűkapcsolatot jeleníti meg.


INICIÁLÉ Könyvkereskedő Betéti Társaság Magyarországon bejegyzett. Osiris iniciálé 84%. Kerning érték csökkentésével az iniciálét a megfelelô pozícióba mozgathatjuk.


A(z) INICIÁLÉ (FŐNÉV) szinonimáit eddig alkalommal keresték fel. PB betűkapcsolat, iniciálé. Középkori formák által inspirálva. A végső forma: esküvői.


Iniciálé

Igen látványos egy fotókönyv oldalon is, és a. Gyöngyösi Ferences Könyvtár - hazánk egyik legkiemelkedőbb gyűjteménye. OSZK bejegyzései iniciálé témában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.