2018. december 13., csütörtök

Focusrite hangkártya

Focusrite hangkártya

A legnépszerűbb hangkártya az előadók körében, legyen szó bármilyen stílusról. Azonnal továbbítjuk. Minden raktáron az e-shopban és az üzletekben. Rendelje meg online.


Focusrite hangkártya

Scarlett hangkártya vásárlására, itt egy 10% kedvezményre. FOCUSRITE, KÜLSŐ HANGKÁRTYA, HANGKÁRTYA, HANGTECHNIKA, DJ, STÚDIÓ, HANG, FÉNY SZÍNPADTECHNIKA. Megújult szoftver.


Focusrite hangkártya

A hangkártyát teszteltem egy másik (laptop win7-tel) gépen és ott nem volt ilyen probléma. Aki úgy érzi, hogy USB hangkártya lévén a fenti értékek jelentik a maximumot, azok tévednek. Elhatároztam, hogy beszerzek egy hordozható hangkártyát, hogy a notebookkal, mobilizálódva dolgozhassak. A legismertebb USB hangkártya család elképesztő hódítást végzett a házi stúdiók világában.


Webshop ár: 58. Szállítás: ingyenes. A termék elérhetőségéről érdeklődjön! Leaderboard - Ménemszól.


Gen hangkártya modellt, kondenzátor mikrofont, stúdió fejhallgatót és mikrofonkábelt. OS kompatibilis, Hangkártya - Interface. Tökéletes újszerű állapotban, dobozában.


Focusrite iTrack Solo Lightning. Debrecen november 23. Az eredeti szoftver. Léteznek olyan csomagok is, melyek PCI. Stúdió hangkártya, Stúdió monitor, Stúdió szoftver, Stúdiótechnika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.