2018. december 24., hétfő

Dvd lejátszó program ingyenes letöltés magyarul

A fájl betöltése után ez a program automatikusan lejátssza a filmet. A(z) VLC Media Player 3. Szerezze meg a VLC Media Player legújabb verzióját. Ultra-kompatibilis médialejátszó szinte minden.


DVD - lejátszó letöltése Ingyenesen letölthető Windows vagy Mac számítógépeken. Nyelv: magyar nyelvű. A VLC program. MPEG- DivX, Xvi.


Player Free egy ingyenes médialejátszó program, mely zökkenőmentesen. Az ALLPlayer Magyar nyelv, széleskörű felhasználhatóság és rengeteg támogatott film formátum, ezek csak a legjellemzőbb tulajdonságok amik elmondhatóak.


DVD-k, videók lejátszása egy profi, de ingyenes programmal. A letöltés megkezdéséhez kattintson a zöld gombra. Licensz: Ingyenes. BlackBerry Desktop Software – a BlackBerry eszközök kezelője.


Heti TOP : a fotókat effektező Messengertől a sokoldalú Chrome letöltésvezérlőig. Azóta ez az egyik első program, amelyet letöltök új számítógép. VPN-jei Kínához magyar turisták számára – működik.


Hatékony, ingyenes, könnyen kezelhető médialejátszó, amely képes lejátszani bármilyen videó formátum. DVD, Audio C VC valamint a. A legnépszerűbb ingyenes, magyar nyelvű szoftverek közül. Teljesen ingyenes, és tökéletesen alkalmas a Nero íróprogram kiváltására. Kitűnő DVD - és médialejátszó program, tud teljes képernyős lejátszást, támogatja.


Cliprex DS DVD Player 1. Tehát egy ingyenes és szabad forrású hang és videó lejátszó program. Képes feliratokat automatikusan megkeresni és letölteni, több hang és kép javító.


Jelenleg még nem magyar nyelvű, de szerintem érdemes (értsd: kötelező) kipróbálni. Egy másik ingyenes lejátszó program, az utóbbi időben átszoktunk erre. FormatFactory V3. CD-t, DVD -t és.


Dvd lejátszó program ingyenes letöltés magyarul

Ez a leginkább platformfüggetlen elérhető lejátszó. A program tartalmaz ActiveX komponenseket, lejátszhat DVD -t, BluRay lemezeket. Ajánljuk ingyenes letöltése VLC Media Player hivatalos legújabb verzió.


Ez a cikk felsorolja első tíz legjobb DVD lejátszók Windows fő funkciók a. Nem codec letöltések általában szükség, mert jön mindegyikük már betöltött. Ez az ingyenes program gyors kezdeni, amikor elindult, és nem foglalnak el sok.


Dvd lejátszó program ingyenes letöltés magyarul

Ingyenes dvd decoder ingyen letöltés magyarul letölt szoftver UpdateStar. DVD -készítő, amely lehet, hogy a DVD fotó slide show. VLC media player egy rendkívül hordozható multimédia lejátszó különböző audió és. A program támogatja a videótartályok, a csatlakoztatott feliratok és az ActiveX.


Dvd lejátszó program ingyenes letöltés magyarul

Egyszerűen kezelhető, gyors médialejátszó alkalmazás. A videófájlok mellett képes a DVDlemezek és a DVD képfájlok lejátszására is. Az ingyenes, magyar nyelvű program rengeteg információt közöl egy adott. A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter.


KMPlayer egy sokoldalú médialejátszó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.