2018. november 30., péntek

Vlc player letöltés

A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. Ultra-kompatibilis médialejátszó szinte minden. A szoftver egy nagy sor eszközt, hogy testre a hangfájlok hangzású, képminőség.


Hatékony, ingyenes, könnyen kezelhető médialejátszó, amely képes lejátszani bármilyen videó formátum. Ha segítettem és ha tetszett a videó akkor nyomj egy LIKE-t és. DVD-k, VCD-k, MPEG és DivX videofájlok kiváló lejátszója, kezel feliratokat, képes helyi hálózaton folyamatos közvetítéssel küldött videó. Olyan multimédiás lejátszó, amely számos beágyazott audio és video kodekeket tartalmaz.


Egyszerűen kezelhető, gyors médialejátszó alkalmazás. A videófájlok mellett képes a DVDlemezek és a DVD képfájlok lejátszására is. Külön kodek nélkül. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud.


A média fájlok lejátszásához nem szükséges külső codec. A fejlett hálózati képességekkel rendelkező multimédiás lejátszó kodekkészletet tartalmaz. Az egyik legtöbb formátumot kezelő lejátszóprogram beépített codec-ekkel.


Ahogy az eredeti nevéből (VideoLAN Client) is sejteni, hálózati lejátszásra is képes. Megmutatjuk, hogyan kell ezt. Multimédiás lejátszó, amely számos különböző audio és video formátumot támogat. Az audio- és videofájlok lejátszására szolgáló univerzális program számos formátumot támogat.


Vlc player letöltés

Többfunkciós alkalmazás a multimédia fájlok megtekintéséhez. A Windows operációs rendszerben a multimédiás lejátszóknak nincs semmi hiánya. Rengeteg jó video- és.


Már a Mac App Store-ból is elérhető a CcleanerNemrég. Első pillantásra nem hozott szembeszökő.


Vlc player letöltés

VLC médialejátszó 3. Beta csatornáról az új szoftver egy viszonylag stabil kiadását tudja mostantól bárki letölteni, aki ki. A komfortos szoftver általános audio- és videólejátszóként használható, mely alkalmas feliratok megjelenítésre.


Ez lesz a telepítéshez szükséges lejátszó verziója, ezért nem figyelünk a letöltés gombra, és lapozzunk az oldal aljára. Ez az útmutató arról szól, hogyan lehet letölteni. Innen néhány ingyenes(free), és ugyanakkor hasznos fájl tölthetö le.


Vlc player letöltés

A program letöltés indítása innen! Egy másik ingyenes lejátszó program, az utóbbi időben átszoktunk erre. Hogyan lehet letölteni a filmfeliratokat a vlc -ben?


A highly portable and popular multimedia player for multiple audio and video formats. Integrate the extension featuring transcription foot pedal access and control options. Automatically detect the. Minden kiegészítő ezt használja, tehát a letöltés után egy LUA fájlunk.


Fontos, hogy csak a hivatalos webhelyről töltse le a legfrissebb, tiszta verziót. Tovább &gt.


Ezzel a lejátszóval megnézheti a számítógépére letöltött fájlok előnézetét akkor is, ha a letöltési.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.