2018. október 30., kedd

Scsi leves

Nagyon finom savanykás ízű leves! Annál inkább, mert valamikor minden zöldséges levest scsínek. Az orosz scsí leves lelke a káposzta, amely készülhet friss káposztával, vagy édessel, lehet benne hús, hal, szalonna, vagy éppen erdei gomba.


Receptkategóriák. Hasonló receptek. Ez az orosz káposztaleves, ahogy én készítem. Nem bonyolult, finom, nem savanyú káposztából. Legfinomabb marhahúsból. Sűrű, teljes scsi. Elkészítési idő: 1perc. A végén a forró levesbe belekeverjük a tejfölt. Gyakran a húst. Hozzávalók: dkg fejes káposzta, dkg sárgarépa, dkg fehérrépa, dkg vaj, dkg vöröshagyma, dkg liszt, liter csontlé, db babérlevél, g törött. Nyomtatóbarát változat.


Hozzávalók: 5g marhahús,5g fejes káposzta vagy 2g édes és 2g savanyú káposzta,2g. Különleges helyet foglal el a jellegzetes orosz levesek sorában a több mint ezer éves múltú scsi.


Scsi leves

Lám-lám, olykor abban is van némi haszon, ha valaki nem blogolja be. Hozzávalók: dkg marhaszegy, dkg füstölt sonka, vöröshagyma, cikk fokhagyma, sárgarépa, petrezselyemgyökér, dl. Simára kikeverjük a tejfölt, a lisztet és az uborkalevet, ha kell, pici vizet adunk hozzá, majd behabarjuk vele a levest.


Scsi gazdaságosan. Kiforraljuk, megszórjuk a petrezselyemmel. Mai választottunk az egyik ősi orosz leves, a scsi.


Kell hozzá egy kis türelem, az elkészítése tovább tart, mint kinyitni egy zacskós levest, de nagyon megéri bíbelődni vele, viszont itt csak nagyban lehet. Az Ön családjában milyen leves kerül az asztalra karácsonykor? Tradícionális scsi leves.


Viszont ha nem a gasztronómiára asszociálunk, van egy másik SCSI is, ami ugyan nem kanalazható, de legalább. Tudd meg hány kalória. Kategória: Leves. Amikor újra felforrt, kész is a leves.


Scsi leves

Elfogadás állapota: Beküldte: Judit. Hozzávalók személyre: dkg nyers savanyú káposzta, dkg szárított vargánya, dl. Orosz káposzta leves. Adjuk hozzá a gombát, majd az egészet keverjük a levesbe.


Scsi leves

Szoljanka leves Az orosz levesek emelkedő rangsorában a szoljanka következik, amely abban különbözik a fenti levesektől (pl. scsí ), hogy van benne egy jó. A legősibb orosz leves eredeti neve a sti volt, története nagyon régre nyúlik vissza. A scsi lényege, hogy a levesnek savanykás íze legyen. Otthonodba varázsolhatod az oroszok ízvilágát a scsí levessel.


Alapja a káposzta és egyéb zöldséget. Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.