2018. október 2., kedd

Hama mikrofon

Hama mikrofon

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A tökéletes karaoke élmény a. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Hama mikrofon

Irányítószám megadása. Hama DMdinamikus mikrofon. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! Kínálatunkban legutóbb ekkor volt. Termékek a Mikrofon kategóriában. Kiemelt termékek. Gaming és streaming mikrofon, amely tökéletesen. Periféria vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First Computeren! Alkalmas szabadidős tevékenységekre, mint például karaoke. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Hama mikrofon

Adapterrel sztereó rendszerhez, keverő konzolhoz stb. Mobil headset, 2. Garancia: hónap. Rendelés esetén:1-munkanap. Elsősorban karaoke játékokhoz. Extra hosszú kábellel. Rode PINMIC-LONG kitűző mikrofon. Bővebben leírásról. A termék a valóságban eltérő lehet. Kábel:1m, 32Ohm, 20Hz-20kHz. Fülhallgató, 2. Ideális internet telefonhoz (VoIP) vagy beszélgetéshez. Minden hangkártyához alkalmas, egyszerűen bedugni és kész. Eladó a képeken látható HAMA DMmikrofon.


Győződjön meg arról, hogy a mikrofon csatlakozik a számítógéphez. A mellé csomagolt. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


Mikrofon HAMA uRAGE Stream 800HD USB asztali állvánnyal fekete. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan. Zobacz inne Mikrofony, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony. Snadné připojení, konektory mm jack a mm jack. Audio-Technica MB1k kardioid dinamikus mikrofon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.