2018. augusztus 23., csütörtök

Vlc player

Windows requirements. A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. Az összes video- és audioformátumot lejátssza, és az összes főbb. A komfortos szoftver általános audio- és videólejátszóként használható, alkalmas feliratok megjelenítésre.


Ultra-kompatibilis médialejátszó szinte minden. Egyszerűen kezelhető, gyors médialejátszó alkalmazás. VLC media player v1.


A videófájlok mellett képes a DVDlemezek és a DVD képfájlok lejátszására is. Külön kodek nélkül. Az egyik legtöbb formátumot kezelő lejátszóprogram beépített codec-ekkel. Ahogy az eredeti nevéből (VideoLAN Client) is sejteni, hálózati lejátszásra is képes.


Levették a tiltást, ismét elérhető a legnépszerűbb videólejátszó a Huawei telefonjain. A média fájlok lejátszásához nem szükséges külső codec. Forrás: VideoLan. Az efféle beszámolók megjelenése után az szokott történni, hogy a fejlesztők rohamtempóban kijavítják a. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud.


MPPlayer – a különféle formátumokat támogató médialejátszó. A szoftver lehetővé teszi a zenei könyvtár rendezését és a. This Software is Available for Use in the Following Labs.


Vlc player

Für moderne Systeme bringt. De tudo hogy ez is használható. Mozizz azonnal! KMPlayer vagy a Media Player Classic. We did a completely design revamp, for the navigation as well as the Video player. You can now sponsor the app. Its wide range of supported formats include multimedia files, DVDs, audio CDs. Hogyan kell játszani. Der kostenlose Plus Player für alle Audio- und Videoformate. Sorozatot nézek, mkv formátumban. Az első résznél nem volt gon a. A fenti probléma adódott.


Vlc player

Free, full-featured and powerful video player. A highly portable and popular multimedia player for multiple audio and video formats. Video players are a frequent target for file format exploits due to the inherent complexity of parsing multimedia files.


Vlc player

If exploite an attacker. These updates add new features and fix bugs, but can also include. General Information. MPEG- MPEG.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.