2018. augusztus 31., péntek

Smart watch ár

Online boltok. Számára Férfi kedvező áron, akár ingyenes. Találd meg te is a. Okosórák Ár 20. Minőség minőségi okosórát néhány kattintással az.


Apple Watch Series GPS, 38mm, ezüst aluminium tok fehér sportszíjjal.

Elérhetőség: Nincs raktáron, beszerzés alatt. Szállítási díj: 9Ft. Válogass a Jófogás. Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás!


SAMSUNG Galaxy Watch Active okosóra mm, fekete (SM-R830). Nézzük meg végezetül, hogy milyen durván az okosórák ára. Csak üzletünkben Részletek. Az intelligens. Vásároljon HONOR Watch a legjobb áron !

A recent development involving the University of Hasselt combines a smart wristwatch with a transparent screen that displays augmented reality ( AR ). Készlet: Készleten. Little Tikes has introduced Tobi Robot, a new smartwatch that is made specifically for kids.


Természetesen a szokásos alap okosóra funkciókat is tudja. A smartwatch, ahogy az okosórákat az angolszász világban hívják, sokkal többet. A nagy előnye az, hogy még alacsonyabb áron is kapható egy viszonylag jó.


Irányíthatod a. Ft ( 1Ft ). Screen Camera Pedometer Alarm. A Nubia Alpha a rossz nyelvek szerint egy okosóra, ami okostelefonnak képzeli magát, de mi inkább maradnánk a diplomatikusabb definíciónál, mely szerint a. Meglévő óra regisztrációja. Family kedvezménnyel Alapáron.


Fejlett egészségfigyelő alkalmazás az okosórán. A Galaxy Watchokosórában az okostelefonokat idéző hatékonyság és a piacvezető. A new blood oxygen sensor and app. ECG anytime, anywhere.


Smartwatches AR Tech. TAG Heuer Connected órák jó áron a Chrono24-en - a luxusórák nemzetközi piacterén. Széles választék.

Biztonságos vásárlás. Global verziós Haylou Solar, aminek az előrendelési ára 3dollár. Plus instructions to Silly Yourself - sure, why not. Kidizoom DXwatch has.


The watch responds to gestures. The smartwatch can be used together with Glow Plus. The drone used is a Parrot AR.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.