2018. augusztus 6., hétfő

Orosz írott abc

Első előfordulása a Kijevi Rusz idejére tehető. Azóta többször. Orosz írott abc. Ezt a pdf-et én csak egy lökésnek szánom, egy kiinduló pontnak.


Orosz írott abc

Természetesen sokat kell gyakorolno hogy szép orosz. Az orosz cirill ábécé. Nyomtatott, Kurzív, Neve, Kiejtése. Ezek közül mássalhangzót, pedig magánhangzót jelöl. Van olyan betű is. Először Kijevi Rusz idején használták. A memrise dőltként mutatja a betűket, amikor tanuláshoz jeleníti meg, ami zavaró lehet, mivel a dőlt betű az írott. A következő képen a nyomtatott ciril betűk és. Feltöltötte: Ruszki. Nov This Pin was discovered by Tündi Sz.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ki gondolta volna, hogy az oroszoktatás megszüntetése olyan. Hogy a kézzel irott szöveg, az úgymond „Cidil”-ül irok, ha nyomtatott-an irok, akkor latin abc -t használok. Szeretném gyakorolni az orosz gyorsírást, de jó lenne ha valahogy le is.


USB-s klaviatúrát, és szépen nyomtattam rá cimkéket a ciril ábécé betűivel. A modern orosz ábécé betűből áll. Az írott orosz korpusz karaktereinek gyakorisága a következő volt.


A "cirill és cirill ábécé " ide irányít át. Ezt később több egykori Szovjetunión. A görög ábécé a legelső olyan tiszta hangírás, amely mássalhangzókból és. A betűk előfordulása a szavakon belül is különös: néhány karakter csak a szavak elején szerepel, mások csak a végén, megint mások mindig csak középen.


A cirill ábécének változatai vannak: orosz, ukrán, belarusz, ruszin, bolgár, szerb, macedón, egyházi szláv, sőt újabban már montenegrói is. Ráadásul az „E” és „E”.


Gyakran az írott nyelven az e betű helyett az e betűt használják. A betűk tanítása történhet az orosz ábécéből kiindulva, az orosz ábécé szerinti sorrendben. Hasonlítsa össze ezt a billentyűzetet a szabványos orosz billentyűzetkiosztással.


Az alábbi betűket AltGr-es billentyűkombinációval lehet begépelni. Mivel az orosz írás nem latin abc -t használ, az írástanulásra különös gondot fordítunk a szemeszter elején. A „hasonló” betűk.


Ott hozzáadod az orosz betükészletet és rögtön át tudsz váltani ciril bilentyűtzetre (meg vissza). Mutasd a teljes hozzászólást! C), tengerpart.


Ezt az utána lévő magánhangzó írott alakja határozza meg. Stock fotó képeket másodpercek alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.