2018. augusztus 28., kedd

Mp3 kihangosító

Mp3 kihangosító

Uno hogy a rádióban minden zene után reklám következik vagy szeretnéd a saját zenéidet hallgatni autózás közben? Bemeneti feszültség: 12- 24V Kimeneti feszültség: 5V Szín: fekete. FM tulajdonságok: 85. Memória kártyáról.


Mp3 kihangosító

Többfunkciós bluetooth autós kihangosító, MPlejátszó. A csomag tartalma: - db bluetooth transmitter. A termék jelenleg nincs raktáron!


Mp3 kihangosító

MPtransmitter autós kihangosító, A vezetés közbeni telefonálás számos veszélyt tartogat. Előzze meg mindezt a rizikót és válassza az 6in1BT. A biztonságos vezetés érdekében ma már nem hiányozhat a kihangosító sem a. SAL 4intelefon kihangosító és BT-FM modulátor. USB töltőaljzat: db (A-es és A-es).


Működési frekvencia: 8- 10MHz. A BLUETOOTH mód és az MPlejátszó a behelyezett micro SD kártyán vagy. Tovább olvasom. Minden bluetooth képes telefonnal használható, egyszerű hands free.


Falcon mini bluetooth hangszóró, kihangosító, MPlejátszó, AUX csatlakozóval, YM-1a Műszaki cikk kategóriában - most kedvezményes áron elérhető. Mplejátszási lehetőség. Designos megjelenés.


Bluetooth-os kihangosítási funkció. USB, mikro SD kártya olvasó. Led-Lcd kijelző. Magas érzékenységű. Ezzel a praktikus eszközzel kihangosíthatod telefonodat autós. Nagyobb 45mm driver pontos magasságra a kiváló hangzás. Támogatás A2DP. Prémium bluetooth hangszóró Hallgasd kiváló. Ft-os áron elérhető. Házibuliban, a szabadban a barátokkal, vagy otthonodban is szükséged lehet egy.


Kattints és vásárolj kedvező áron – bluetooth MPkihangosító árak – Válogass számos bolt kínálatából – Szűkítsd tovább keresésed. Piros,ezüst,kék színben ! Szeretnél az autóba egy tuti mplejátszót, de az autórádiót macerás lenne lecserélni? Vezessen biztonságosan, kihangosítóval ! Vigye magával kedvenc zenéit és.


AUTÓS MPFM TRANSZMITTER BLUETOOTH KIHANGOSÍTÓ ADP TRANSMITTER USB SD TÁVIRÁNYÍTÓVAL év GARANCIA. MegosztásAjánlat. Szállítással is kérheted. A gyorstöltő és 0A.


Elérhetőség: Elfogyott. Autóhifi, autónavigáció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.