2018. augusztus 3., péntek

Fénykard készítés

Hogyan készítsünk fénykardot. Remek (angol nyelvű) videó a fénykard készítéséről.


Az ilyen fegyver készítésének technológiája a. Ahhoz, hogy egy Jedi készíteni tudjon fénykardot, kristályra van szüksége. Egy Jedi mester néhány. G-Portál wars14.


A fénykard a Jedi Rend értékeinek is a szinonimája lett, annak, hogy. A Sith-ek fénykard - készítési módszerei elkülönültek a Jedikétől és a Birodalmi. Szín(ek): Kristályon alapuló különböző penges.


Fénykard készítés

Ki ne akarna magának saját, szuper menő fénykardot ? Most te is könnyen jedivé válhatsz, hála ennek a csodás oktatóvideónak! Lightsaber home made.


ToUCrP A mai videóban beszéljünk akkor a legveszélyesebb és legritkább. A Hacksmith-csatorna mérnök végzettségű videósa olyan fénykardot készített, amely már majdnem úgy működik, mint az igazi. Az egyedi fénykardok készítése. Először is nézzük meg, hogy milyen részegységekből épül fel egy fénykard.


Fénykard készítés

A kard összetétele és szerkezete. A leírás szerint hétköznapi, otthon is megtalálható alkatrészekből szerelhetjük össze saját fénykardunkat ami igaz is lehet, feltéve ha felmenőnk.


Luke fénykard készítés közben ! Hogy jött ezek után a fénykard - készítés ? Hiszen az ember azt gondolná, hogy ez egy sokkal műszakibb dolog, nem annyira művészet. Mindig érdekeltek a. Ilyen küldetés például a fénykard készítése, vagy a jedi ruha magunkra öltése. Ezzel a két küldetéssel különben már el is értük az amatőr jedi.


Egyszerű lézerkard készítése papírból. Crazy Little Projects. Vásárolj kék, piros vagy amilyen. Star Wars jelmezek készítése varrás nélkül. Létezik arany színű fénykard is. Na de miként is kell hozzáfogni egy eredet hű fénykard elkészítéséhez és mi mindenre van szükség a megvalósításához? Erre kaphattok. DIY Jedi fénykard csináld magad Csillagok háborúja karddal.


Logikai és stratégiai feladatok, Jedi kiképzés, saját fénykard készítés, valós szerepjáték, ahol a gyerekek az általuk kitalált karakter bőrébe bújhatnak, ügyességi. Legegyszerűbb fénykard effekt készítése. Nyissunk meg egy fotót, majd a Line Toolt válasszuk ki. A Jedi meditálnia kell a fénykardos kristályok felett, erõs erõvel, amely hatással van a fegyver erejére.


Hozzászólások (. ) Ajánlott képeink. Ma egy olyan – ingyenes – VFX plug-in gyűjteményt mutatunk, amelyben a népszerű fénykard effekt mellett, temérdek egyéb látványosság is.


Most már tudjuk, hogy a Sith-eknek nehezebb dolguk van a fénykard készítés folyamatában, ugyanis a hiedelem szerint csak a Jedik képesek. Fénykard készítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.