2018. augusztus 7., kedd

Djvu olvasó android

EBookDroid is a highly customizable document viewer for Android. The BEST application for reading djvu and pdf formats. DjVuLibre: Open Source DjVu library and viewer.


Just use FBReader, it has PDF and DjVu plugins to support those formats. DjVu Reader ingyenes letöltés, DjVu, mint nyitott.


WinDjView is a fast, compact and powerful DjVu viewer for Windows with tabbed interface, continuous scrolling and advanced printing options. Challenger Comics Viewer.


This is one good app that you can use to read djvu files. WinDjView egy gyors, kompakt, erős DjVu néző Windows a füles felület, folyamatos görgetés, illetve a speciális nyomtatási beállítások.


Használja az ingyenes. All-Format eBook Reader for Android PDF - EPUB - MOBI - DJVU - FB- TXT - RTF - AZW - AZW- HTML - CBZ - CBR - XPS - MHT Application FAQ. Tippek az Android, az útválasztók, a Smart TV beállításához. Ha van egy djvu kiterjesztésű fájl a számítógépén, tudja, hogy ez nem program vagy kép, ez egy.


Mivel az első djvu olvasó nevű projekt támogatása több évvel ezelőtt megszűnt. Setup" szoftvert. Az olvasó telepítéséhez futtatnia kell a "WinDjView-2.


Az alkalmazás az összes népszerű e-könyv formátumot támogatja: PDF (Adobe DRM), EPUB (Adobe DRM), DjVu, FB FB2. Vu - Viszonylag új formátum a grafikus fájlok tömörítésére. Minden Android alkalmazásra az egyik vagy másik irányba.


A PocketBook olvasó is, bőséges testreszabási. FIGYELEM Option Render oldal a felbontást csak Android 3. Támogatott formátumok: PDF DjVu XPS (OpenXPS) képregények (Cbz, CBR) Ha. Az egyik legjobb dokumentum (PDF, FB DJVU, stb), viewer for Android. Ha keres egy jó PDF vagy EPUB olvasó, meg itt, megtalálta azt.


Ebook olvasó teljes. The DjVu Browser Plug-in is the primary means of viewing DjVu documents. It runs inside most modern browsers such as Internet Explorer, Firefox and Safari.


A Merlin rendszere egyaránt működik Android és iOS rendszereken is. Az EPUB- olvasó rendszer feladata az EPUB formátumban lévő, ill. Olvasó letöltés android. Ez egy bővebb bemutató lista mindenféle programokról.


DjVu fájlokhoz használható szoftverek. Az Android e- könyvolvasó alkalmazás az eBook formátumban tonna könyvet. Az eBook formátumok támogatása: PDF, EPUB, EPUB MOBI, DJVU, FB FB2. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about TotalReader - ePub, DjVu, MOBI, FBReader.


Download TotalReader - ePub. Számos program lehetővé. Ez az Android PDF- olvasó. Samsung Galaxy and.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.