2018. július 20., péntek

Mp3 hangrögzítő program

Ez egy digitális hangfelvevő szoftver, amely többféle formátumban tudja elmenteni a rögzített hangokat, például. A beépített hangrögzítő motorral akár saját hangját is felveheti. Free Sound Recorder.


Hatékony hangfájl-szerkesztő és hangrögzítő. Altdo MpRecordEdit Audio Master. Minden ingyenes program. A program grafikái mellett ott találja Ashampoo-logónkat is.


Rengeteg funkcióval és beállítási lehetőséggel, valamint a kHz-es. Ingyenes hangrögzítő program. CD-ről, magnóból. A Soundop egy nagyszerű hangfelvevő és hangszerkesztő program Windows.


Ez a program bármely operációs rendszerben használható, beleértve a. Az Apowersoft Hangfelvevő Online a legjobb ingyenes hangfelvevő program. Bármilyen hang rögzítésére képes, számos bemenetről. MP, WAV, OGG stb.


Az új változások miatt azonban nem biztos, hogy minden program azonnal működni fog. Ha gondjaid támadtak a megfelelő Windows hangrögzítő.


Az ingyenes hangszerkesztő kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: wav, mp, oggtámogatás, beépített effektus. Tetszőleges csatornákat használhatunk. Digitális hangrögzítõ és diktafon program ( mp). A telefonos eszköz mellé fejlesztett verzió.


Diktafonként is mûködik, hang érzékeny felvétel. Az ogg, mp, mp ac m4a, m4r (AAC), wma, wav és aiff hangfájlokat szerkeszti. Az orosz program a hangok számítógéppel történő rögzítésére nemcsak. Ha szüksége van rá hangrögzítő hang vagy egy hangszer a mikrofonon, ez a. A fájl az mpfájlok tároló mappájában hozza létre.


Hálózati meghajtó esetén több program is rögzíthet egy helyre, ebben az esetben minden program egy log. Online webes alkalmazás, nem asztali program, nem kell letölteni, telepíteni a szoftvert. Számos ilyen hangfelvételi program létezik, a könnyű alkalmazástól kezdve az.


Ez a bejegyzés a legjobb ingyenes hangfelvevő programok egy listáját mutatja be. Mégpedig: Wav, illetve mp. Próbáld ki a következőket: Audacity: ingyenes hangrögzítő és szerkesztő alkalmazás.


Beépített mikrofonok. Felvételi üzemmódok. PCM (WAV) formátum. UV- hangrögzítő. Van egy pár szabad hangrögzítő program, amely lehet nagy segítség.


Egy másik program a számítógépről történő hangfelvételhez. A könnyen kezelhető szoftver a vágás mellett még hangrögzítés, hangerő szabályozás. Nincs szükség harmadik féltől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.