2018. július 16., hétfő

Maxell bluetooth

MAXELL SOLID BT1bluetooth fülhallgató, fekete a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Headset boltok, képek. Külső raktáron.


Maxell bluetooth

Maxell MINI DUO TWS Fülhallgató Fekete. Kialakítás, In-Ear. Fejhallgató frekvencia átvitel, Hz - kHz. Inner ear design for external noise isolation. Wing tip ensures a secure fit. Elérhetőség: Elfogyott. Hűségpont jár : 62. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. MAXELL bluetooth headset fejhallgató, BT80 Hi-RES, fekete. Vezeték nélküli BlueTooth 4. Kívánságlistára teszem. Ft-os áron elérhető. Tudsz ennél jobbat? Nézz be hozzánk!


Gyártó, MAXELL. Stereo vagy mono, stereo. Garancia, év jogszabály szerint. MAXELL MXSP-BTS1IKUTRAX BLUETOOTH HANGSZÓRÓ BEÉPÍTETT MIKROFONNAL FEKETE a BLUETOOTH HANGSZÓRÓ kategóriában.


Maxell bluetooth

Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Ez a Japán központú cég már éve van jelen a piacon, és elsők között kezdtek el alkáli elemek gyártani. A fent látható kép illusztráció.


A termék a valóságban eltérő lehet. Cikkszám: MXSP-BT04. Bluetooth Frequency Band: 2. Jelleg, Fülhallgató, headset. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!


Maxell bluetooth

A párosítás során ellenőrizze, hogy a BLUETOOTH eszköz a fejhallgatótól m- en belül legyen. Kapcsolja be a BLUETOOTH eszközt és engedélyezze a. Diseño tipo bastón. Kuulokkeissa on myös mikrofoni eli niitä voi käyttää handsfree-laitteena.


Recibe en tu casa, oficina o retira en tienda. AUDÍFONOS BT-6NEGRO INALÁMBRICOS CON TECNOLOGÍA BLUETOOTH DE BOTONES Unidad del conductor: mm. Impedancia: Ohms Versión. Ofrecen tecnología A2DP 1. HD y batería de larga duración.


Cómpralo en ESENTIC a $ 119. Compra en cuotas - Envío gratis. Precio incluye I. No hay opiniones. Conoce las políticas de envío, devoluciones y garantía.


Audífono marca maxell con conexión bluetooth.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.