2018. július 26., csütörtök

Játék walkie talkie

Játék walkie talkie

Termék információk. Walkie Talkie Easy Call adóvevő pár. Beszélgess barátoddal ezen az adóvevőn! Akár 80m-es hatótáv. Az adóvevők 1-db 9V-os elemmel. Legnépszerűbb walkie talkie szettek óriási választékban készletről garantáltan munkanapos szállítással! Játékshop játékbolt a piacvezető játék webáruház. Fedezd fel széles walkie talkie játék kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Rengeteg játék lányoknak és fiúknak, rendeld meg.


A megrendelt játékot BUDAPESTEN másnap átveheti. Vidékre órán belül szállítunk! Nálunk gyerekjáték a vásárlás! Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Környezettől függően maximum m hatótávolságú, kültéri walkie-talkie szett a Dickietoystól. Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal!


A GoGEN Maxipes Játék walkie talkie akár km-es hatótávolsága biztosítja, hogy a kis kémek mindig kapcsolatban lehessenek egymással. A walkie talkie. Sam a tűzoltó: walkie talkie játék, a JatekBolt. Főbb jellemzői: km távolság hatóerő, csatorna, féle hangerő, beépített zseblámpa.


Játék walkie talkie

Kerítsétek be két irányból a bűnözőket! Próbáld ki, milyen lehet egy rendőrségi akció, ahol walkie talkie segítségével tartjátok a. A kis bunkeréből kiszólhat anyunak, hogy szomjas, vagy egyik. Ha unod a gagyit és igazán jó egyedi játékra.


Kosárba teszem. A rádiókészülék tartalmaz egy parancsnoki központot egy mikrofonnal és kézi rádiót egy rugalmas. Ilyen például a csatorna.


Minden kisgyerek ismeri az okos és bátor Sam tűzoltót. Sam és barátai sok izgalmas mentőakcióban vesznek részt. Ellenőrizd a sminkedet a játék telefon kijelzőjén! A rózsaszín Játék mobiltelefon tokkal egy műanyagból készült kihajtható telefon, csillogó, tépőzárral csukható.


Játék walkie talkie

Melyik gyerek ne szeretne egy walkie talkiet? Ingyen szállítás 10. Ft-ért rendelhető online a Pingvin Játék Webáruházban. Személyes átvétel és házhozszállítás akár.


Telefon, walkie talkie kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Kapcsolódó termékek. Neme: Fiúk számára.


Minőségi fejlesztőjátékok és gyerekajándékok széles választékban, kedvező áron! Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot!


Megajándékoznád gyermeked? A játék realisztikus hanghatásokkal üzemel és akár 120.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.