2018. július 2., hétfő

Felirat lejátszó

Wondershare Player Terhelés különböző felirat fájlokat, mint például a SRT, ASS és az SSA. Ez a lejátszó, mely rengeteg funkcióval az átlagos felhasználó. Az önálló felirat - lejátszó akkor is hasznos, ha egyszerre két feliratot játszik le, ha a. A mindössze KB-os Greenfish Subtitle Player innen tölthető le. A VLC Media Player egy ingyenes videó, illetve audió lejátszó alkalmazás, ami többek között arra is alkalmas, hogy feliratokat lehessen vele.


Mozizz azonnal! Torrent film online lejátszó - Ace Player HD (VLC). A felirat sebességének beállítása a VLC Media Player programban. Hogy tudnám lejátszani a filmet meg a feliratot egyszerre?


Felirat lejátszó

Feliratok lejátszó. Olvasása és fordítására feliratok hangosan. Hatékony videólejátszó fejlett hardveres gyorsítással és felirat támogatással.


HARDVERES DEKÓDOLÁS - Az új hardver dekóder segítségével még több. A KMPlayer program támogatja a feliratokat is és a film lejátszó funkció mellett.


Gyakori gyakorlat, hogy filmeket nézni a feliratokkal az idegen nyelvű filmek megtekintése közben. A videó lejátszási szoftver többsége ott támogatja a felirat.


Felirat lejátszó

Bsplayer nem tölti be a vobsubot. VLC media playertől egyszerűen újraindul a gépem. Win media player betölti, megy is a felirat, de a saját felirata eltűnik ha.


Nincs felirat USB lejátszásnál. Ellenőrizze, hogy a felirat ugyanabba a könyvtárban legyen, mint a film fájl.


A Mac QuickTime Player alkalmazása képes megjeleníteni feliratokat és szöveges átiratokat a filmek lejátszása közben. Lejátszás során többujjas.


Azoknak akik felirattal néznek filmet vagy sorozatot, nyelvtanulás szempontjából hasznos lehet ha a magyar felirat mellett a másik nyelv is. A VLC-lejátszónak még nincs támogatása a Chromecast számára.


Felirat lejátszó

A VLC lejátszó szinte bármilyen fájlt képes lejátszani, és rendelkezik néhány nagyszerű. Videó feliratának beszúrása és eltávolítása. Ha a felirat létezik, kattintson a másolatot kap gombra. Ha csak adott feliratokat szeretne kijelölni, kattintson a. Zárt felirat hátrányai: Speciális tudású lejátszó program kell a videó lejátszásához.


A HTML5-ös világban az utóbbi, vagyis a zárt feliratozási módszer a. Beállítások, Nyomd meg az OPTIONS gombot. Módosíthatod a felirat és az audio beállításait. Leállítás, Nyomd. Itt állíthatjuk a feliratokat, illetve a lejátszással kapcsolatos dolgokat.


Ugyan az IINA iránti érdeklődésemet leginkább a 4K felvételek lejátszása. Számos tévéműsor és film esetében válthatsz a feliratok, a hallássérülteknek szánt. Blu-ray- lejátszók, set-top boxok, játékkonzolok, streaming médialejátszók.


Külső feliratok nem működnek a Windows Media Player alkalmazásban? Elmondjuk, hogyan kell feliratokat felvenni a Windows Media Playerben Windows 10. A VLC egy ingyenes és nyílt forrású médialejátszó és streaming media szerver.


Népszerűsége elsősorban azért emelkedett, mert nagyon könnyen használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.