2018. június 18., hétfő

Wifi jeltovábbító

Gbps kombinált sebességgel. Jelerősítő Hálózati és WiFi. WiFi jelerősítő és egyéb akciós újdonságok a MALL.


Wifi jeltovábbító

A legnagyobb gyártók termékei gyorsan, raktárról, nézze meg most! Növelje a router hatótávot olcsón, vezeték nélküli wifi jelerősítővel! Automatikusan lemásolja a routerben megadott vezeték nélküli hálózat nevét (SSID) és jelszavát a gomb. Biztonságos választás és vásárlás.


Wi-Fi jelerősítők készleten. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. WiFi erősítő, amit elég a konnektorba bedugni! Ezzel a praktikus WIFI repeaterrel könnyedén, vezeték. Itt jönnek képbe a wifi korlátai: ez a vezeték nélküli adatátvitel többek. Tudj meg többet! Wifi extender vs powerline? Rendeld meg online! Termék (Cikkszám), Bruttó ár. LAN portok átviteli sebessége Gbit Szabványok 802. Konnektorba dugható WIFI jelerősítő, WLAN aljzattal.


Gyártó: TP-LINK Modell: TL-WA850RE Leírás: A WiFi -N technológiás TP-Link TL-WA850RE hozzáférési ponttal hatékonyan. Mini router wifi jeltovábbító. Kedvezmény: 60%.


Szállítási díj: 1. Olcsó új eladó és használt Kültéri wifi jelerősítő. Powerline hálózati adatpter. Maximum 3méter távolság, 4GHz, LAN aljzattal, Plug and Play telepítés, 2db. A készülék támogatja a legújabb 802.


Wifi jeltovábbító

Nikon WT-WIFI jeltovábbító. Garancia: év. A minap sikerült belefutni egy érdekes, WiFi hatótávolság problémába. A jelerősítő WPS gom.


Wifi jeltovábbító

Az a legrosszabb, amikor a felhasználó elkövet egy égbekiáltó hibát, amely. GHz-es WiFi access point. Asus Wireless -N3hatótávkiterjesztő (RP-N12) AKCIÓS. Keresési kifejezés: " wifi range extender".


Aqua Webáruház. Hírlevél feliratkozás. Az Adatvédelmi tájékoztatót. Válogass a Jófogás.


Biztos te is voltár már olyan helyzetben, hogy otthon vagy a rokonoknál vadászni kellett a vezeték nélküli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.