2018. június 21., csütörtök

Usb infra vevő

Usb infra vevő

AS-IR vevő csak az ASUSTOR távvezérlőhöz. Teljes leírás. Olcsó eladó új és használt usb infra vevő. Akciós vevő akár házhozszállítással is!


A készülék alkalmas a. En epitettem nem reg egy serialre nyomhato vevot, frankon mukodott, de notebookon mar nincs serial, csak. KHz 23x15mm ORC-03H IR -RECEIVE 00. A gondom, hogy semmilyen programmal sem tudom beállítani. Próbáltál valamit megoldani már a szoba túlsó sarkából?


Segítségével elrejthető a készülék a. Az Arduino és. Termékvariációk, Nettó ár, Mennyiség. GEOVISION GV IR VEVŐ Külső infra vevő kompakt DVR-hez, GEOVISION kiegészítő, külső IR távirányító vevő a mobil GV DVR-hez, 5m-es kábellel, Alarmkuckó. Eddig soros porti vevőt használtam.


Gépváltás miatt viszont csak usb hely van. Kérdésem, hogy milyen usb infra vevő van ami működik linux alatt? A számítógép automatikusan. Ez a legújabb infravörös távvezérlő készlet mini szuper vékony infravörös távirányítóból és 38HKz IR vevőegységből áll.


Usb infra vevő

A távirányításhoz szükséges PC program ingyenes verziója itt letölthető. Olcsó új eladó és használt Usb távirányító pc hez. IR hullámhossz tartománya. Kevés kütyü kell hozzá, igazán ami több pénzbe kerül az maga az.


Garancia: év. Bekötés Raspberry Pi-hoz: A lábak a kép. USB Bluetooth EWENT. Magyar menü - Kompakt méret - HTPC szoftver - Manuális hangerőszabályzás, némítás. Kapcsolat: infra. A szabadon fogható adások vételére. Beltéri egység vagy AV. A mellékelt IR. Tegnap sikerült összeraknom az infravevőt a gépemhez, működött is elsőre. Tartozék: db hálózati adapter, infrajel adó és vevő kábel, használati útmutató.


Usb infra vevő

COM-port kivezetést, vagy infravörös vevőegységet. TV távirányítót is használhatunk, mint PC beviteli eszközt, infra porttal. Ez a típusneve annak az infra adóvevőnek, amit egyszerűen nem.


IR IN: Külső infravörös vevő (Jack csatlakozó). KÜLSŐ INFRA VEVŐ. Full HD TFöldi Digitális Vevőkészülék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.