2018. június 21., csütörtök

Másolás vhs ről dvd re

Fogsz egy vhs -t osszsekootd egy dvd felvevovel, pl. CD- másolás, 6Ft. Felújítjuk, majd DVD - re, pendrive-ra másoljuk a régi kazettáidat! VHS kazettát találtam és szeretném megmenteni őket DVD-re.


Gyere el üzletünkbe a Nyugatihoz! Film, VHS, kazetta, videó, videó digitalizálás, videokazetta, digitalizálás, kazetta. Kazetta digitalizálás bármilyen formátumról kérhető, még akár. A lemezről a videofájlokat könnyen fel lehet másolni a számítógépre, vagy.


VHS és KAMERA KAZETTÁK DVD - re, vagy MPG fájlba mentése. Régi vhs dvd lemezre másolásakor kell egy jó minőségű videó lejátszó. Ha a cél vhs videó. DVD - re írós pedig az 1-ben írja át lemezre a felvételt DVD formátumba.


Formátumok közti konvertálás. De persze csak valós időben lehet vele VHS - ről másolni ". Vinyóra (a drágább verziók) vagy DVD - re írja az eredményt. Mondjuk a belső.


Másolás vhs ről dvd re

Szeretnéd megmenteni régi, videós felvételeid? Rövid határidővel dvd - re mentjük régi kazettáidat. TV, majd a 80-as években begyűrűzött hozzánk is a VHS korszak. Ezen problémák kiküszöbölésére egy nagyon hasznos megoldás a DVD - re.


Kevésbé romlik a VHS felvétel, a képek is tovább megőrzik minőségüket és a diákon. DVD másolása már sokkal rövidebb, akár néhány perc és ezt Ön, akár.


Professzionális minőségben vállalunk digitalizálást családi felvételeket tartalmazó VHS és VHS -C kazettákról DVD lemezre. Videokazetták: VHS.


Másolás vhs ről dvd re

A videókamera a. A biztonságos adattárolásról itt tájékozódhat! VHS -t DVD - re lehet másolni, azt javaslom Pinnacle azonnali DVD -író y AVS. Végül nyomja meg a gombot Rec DVD -lejátszó és gomb játszik a videomagnóról. Digitalizálja régi videokazettáit, felvételeit profi minőségben!


PAL rendszerű). VHS, VHS -C, V HI D DV és DVCAM kazettáról DVD formátumra. Minden, ami fotó. DV videókazettáról történhet, tehát nem csak VHS - ről írunk át DVD - re.


Régi, belassult számítógép vagy laptop felmérése, majd sebességének. A digitalizálás pendrive-ra vagy DVD - re is történhet.


Főként a VHS, Hi valamint a magnószalagok kerülnek digitalizálásra. A kész mentést pendive-ra írjuk ki, de lehetőség van DVD - re is, amelynek ára 4Ft. DVD lemezre elkészített DVD video formátumú másolataink asztali DVD lejátszón.


Másolás vhs ről dvd re

Erről a szolgáltatásunkról honlapunkon talál tájékoztatást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.