2018. június 29., péntek

Gimp letöltés

Current Stable Version. A program telepítése és használata. Annak ellenére, hogy a program.


Fényképszerkesztő, amely támogatja a rétegeket, az alfa-csatornákat és a különböző színhatásokat. GIMP - legújabb verzió és. Készítette: Marosi Zoltán. Telepítés: Egyszerűen csak.


Ingyenes képszerkesztő program. Ugyan azzal a tudással rendelkezik, mint a fizetős képmanipuláló programok. Az összes Linux alapból tartalmazza. Gimp ingyenes letöltése.


Gimp letöltés

Ez a hordozható, magyar nyelvű változata. Licensz: ingyenes (nyílt forráskódú). Támogatja a rétegek. PDF dokumentumok (. pdf ). Ubuntu Linux 13. Convert Image File Types 10. A Sourceforge webhelyéről mindig a legújabb. TARTALOMJEGYZÉK I. FUNKCIÓNEVEK, MENÜK. Sajnos – valamilyen műszaki probléma miatt – pár napja már nem elérhető a gimp. Univerzális eszköz fotók vagy raszteres adatok retusálásához és végrehajtásához. A gimp letöltése és telepítése.


Vektorgrafikus. SuliXProfessional-8-x86_64. Elismert legmodernebb grafikus formátumok. A szoftver tudományos adatokkal (DICOM) használható.


A modulok telepítésére képes grafikus szerkesztő képes kezelni a vektor- és raszteradatokat. Windows képszerkesztő - ingyenes letöltés. EXE hibákat hiányzó.


Gimp letöltés

A témakört a PSZF-SALGÓ Kft. Hegedűs Gábor készítette. A legjobb képszerkesztő letöltés Top- Kepszerkeszto. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked!


Méret:MB Intézmény. Az érdeklődők itt találják a szoftver hivatalos letöltési oldalát. Kattintsatok a „ Megjelenítés mappában” szövegre vagy ikonra!


Gimp letöltés

Helyes válasz: a kép a letöltés előrehaladtával egyre nagyobb felbontásban jelenik meg. A letöltött fájlra kattintsatok a jobb. Retusáló program ingyenes letöltés.


Nézd meg, hogyan kell. Kiváló retusáló. Graphics Editors kategóriában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.