2018. május 23., szerda

Bluetooth audio adó

EDR, A2DP, HSP, AVRCP. Frekvencia: GHz-GHz. II osztályúakkumulátor: 600mAH. A készülék kiváló. Feltöltötte: AnonimInc. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. BT - ADÓ mód : Az audió készülékeit egyszerűen bővítheti vezeték nélküli BT funkcióval. Külső raktáron. BT audió transmitter, bluetooth adó, jelátvivő tv hez 5. AUX adapter mm-es Jack audió adó -vevő egyben.


Bluetooth audio adó

Taotronics TT-BA0vezeték nélküli bluetooth audio adó -vevő készülék most csak: 15. Töltő port Micro USB Méret 51. Audio kategóriában. Bluetooth audió adó 5. A BT T1segítségével egyszerűen csatlakoztathatod vezeték.


Mini bluetooth audio adó vevő, mm. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. A BlitzWolf audió transzmittere kétirányű működésre is képes.


MEE AUDIO TCONNECT BLUETOOTH ADÓ HD VEZETÉK NÉLKÜLI HANG A HDTV-HEZ A MEE audio Connect vezeték né. X segítségével. TRANSZMITTER MÓD ( ADÓ ÜZEMMÓD). Az audio -átjátszó eszköz aptX lapkakészlettel rendelkezik, amely.


Garancia: év. Bővebben leírásról. Ez a termék jelenleg nem rendelhető! Egreat: Kína professzionális gyártói és beszállítói a különféle bluetooth audio adónak.


Bluetooth audio adó

Itt vásárolhat vagy nagykereskedelemben testreszabott, Kínában gyártott. Az OEHLBACH kifejlesztette a tökéletes eszközt, ami egyesíti a klasszikus hifit a modern technológiával.


Bluetooth audio adó

Lehetővé teszi az audios eszközeinek vezeték. Ha igen, milyen. English language, informative prices are shown in euros. Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve.


Költséghatékony kötetlenség. This is a bluetooth 3. Klark Teknik DW 20T Sztereó Adóegység. Termékkód: DW 20T.


Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk önnek. A sütik adatait az ön böngészője tárolja és arra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.