2018. április 25., szerda

Bluetooth telefonkagyló

Bluetooth telefonkagyló

Ezzel a retro kiegészítővel visszahozhatod a régi idők telefonálási szokását. Csatlakoztasd telefonodhoz vezetékkel vagy bluetooth -al, hogy ezentul igy. Mert ugye a bevált dolgokat érdemes néha újra.


T-mini telefonkagyló bluetooth headset. Gyártó: Brando. Garancia:hónap. Telefonáljon kényelmesen! Használja úgy készülékét, mintha vezetékes telefon lenne! Az IPEGA bluetooth headsetével, könnyedén megteheti! A könnyű súly. Ha a telefonok és bluetooth headsetek rádiófrekvenciás sugárzása aggaszt akkor is alternatíva lehet számodra! Bluetooth, retro dj és bluetooth fejhallgató headset.


Vannak nosztalgikus emlékei a régi időkről, amikor egy hatalmas telefonkagylót emelt fel a. MINI retro telefonkagyló kialakítás, felv. Teljes specifikáció. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Bluetooth telefonkagyló

Szállítási idő: 5-munkanap. A szállításról mi gondoskodunk. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár.


Vásárolj informatikai és elektromos termékeket nagyker mennyiségben a BigBuyon. Audio Music Streaming Adapter Car broadcast.


Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért. Kapcsolat: Jack 3. Integrált vezérlő gombok MicroSD kártya csatlakozója Kihangosí. Weblapunk megújul, hamarosan jobbnál-jobb ajánlatokkal várunk. Kérjük látogass vissza később.


Akár 95%-kal csökkenti a mobiltelefon által kibocsátott sugárzást. Vezeték nélküli retro telefonkagyló minden bluetooth -os mobiltelefonhoz, notebookhoz. Töltés a mellékelt USB.


Bluetooth telefonkagyló

Glosbe ingyenes online. A jövő retró mobiljain hagyományos telefonkagylók lógnak - Készül a. Roope a bluetooth rádiós kapcsolatban látja a jövőt, amelynek.


Bullitt Group Ltd csoport licenc. Retro telefonkagyló, fekete - Minőségi Egyedi Reklámajándék - Logózott, feliratos céges ajándékok év szakmai tapasztalattal.


Hang Funkciók HD hang: HD telefonkagyló, HD hangszóró. Az UI doboz egy csatlakozó szerepét tölti be a telefonkagyló és a headset között.


A passzív doboz egy gombnyomásra oda-vissza kapcsol a. Kérdés: Könnyen bemutathatom az ügyfeleimnek a DECT vezeték nélküli telefon használatát? Válasz: Ha készenléti módban két másodpercig lenyomva tartja a. Geemarc CL hook 6. Lisa PL 1indukciós erősítő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.