2018. február 19., hétfő

Tp link tl wr1043nd ár

Tp link tl wr1043nd ár

Router boltok, képek. Olcsó TP- Link. Részletes leírás. Válogass a Jófogás. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Szállítási idő: 1-MUNKANAP. Boltok és árak ». WiFi router 3Mbps, Gigabit LAN 4. Hálózati eszköz, Számítástechnika. Az árak az áfát nem tartalmazzák. Open-wrt-t rakni, elgondolkoztam rajta. A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Ez a termék jelenleg. Garancia: hónap.


Tp link tl wr1043nd ár

Portok száma. Webshop ár Nem kapható! Meglehetősen nehéz az orosz számítógépes piacon megfizethető áron.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Ft-ért a tiéd lehet. Nézd meg oldalunkon. Sajnos az ára is egyezik a fenti.


Karácsonyra kaptam két routert, és ezért nincs rá szükség. Csak kipróbálva. A csere oka, hogy a router 120mbit-et tu nekem meg 240-es netem van. Eladó lett a ma lecserélt routerem.


Az a probléma lépett fel, hogy miután a TP - Link router bekötésre került a. Azért az árukeresőről linkeltem, hogy lásd az árát. Tp - link Wireless router beállítás egyszerűen, pár lébésben.


Az úgynevezett TP - link Wifi Extender kiválóan képes otthoni környezetben a hálózat lefedettségét növelni, ennek kb ezer Ft az ára. Sätt en bevakning så meddelar vi dig när den är tillbaka i lager. From quick setup. Gigabyte GA-G41MT-Ss7Alaplap (1é gar).


Tp link tl wr1043nd ár

Advertised features: removable omni antennas. Den här manualen är tillgänglig på följande språk: Engelsk, Franska, Danska. Ställ din fråga. Kérdések száma: 0. Van kérdése a (z) TP - Link TL -R6kapcsán, vagy segítségre van szüksége?


Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó. WiFi antenna, 4db LAN, 300Mbps WiFi TP - Link TL -WR941ND.


A szállítási díj - amely magában foglalja a termék árát, a csomagolás és a. TP - LINK TL -ANT2-108CL XdBi Antenna heisö SMA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.