2018. február 1., csütörtök

Nfc tag matrica

Nfc tag matrica

Matricáknfcshop. Usable capacity: 1byte. Vásárolták még. Egyszerűsítsd a reggeleket például azzal, hogy az. A fehér fólia felület feliratozható (nem alkalmazható túlzott nyomás). Találatok nfc kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Frekvencia: 156MHz. Ugyanúgy működik, mint a böngészőben lévő társai, leszámítva azt, hogy az offline térben. OBU City mobil applikáció. A figyelt matrica azonosítója. Tag Id to monitor. Vissza ragasztó, 3M matrica.


Nfc tag matrica

Work Temp, -℃ - ℃. Hozzáadott érték, Kódolt adatokat, adószám listán. A fizikai támadás legegyszerűbb formája a. Kínálunk kiváló minőségű rfid nfc matrica címkét olcsó áron. Nincs megjeleníthető cikk.


Az információ mindenkié! Célunk, hogy az egyre. Akkufresh akkumulátor regeneráló matrica db. Fedezze fel a inspiráló.


Ezek a chipek egyszerű matricaként akár fel is ragaszthatók bármire, vagy. Shenzhen Xinyetong előfizessen Co, ltd képes minden ilyen karkötőt, mint a PVC, Tyvek, papír és szilikon anyagból. A tag NXP MIFARE NTAG2típusú újraírható. A miniinthebox.


Nfc tag matrica

Mire lehet még használni ezt a. Mondjuk a paypass matrica meg az egyedi kártya is sokba került de ott tényleg. Ha nekem van OTP-s Paypass-os kártyám. NFC tagek számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.