2018. február 28., szerda

Hangfelvevő eszköz

Hangfelvevő eszköz

Tascam DR-10X Plug-on digitális hangfelvevő. Zoom F1-LP hordozható hangfelvevő. Nagyon jó minoségű beépített mikrofonnal rendelkezik, így remek, profi hangfelvevő készülék.


Mini hangrögzítő, mini lehallgató készülékek, mini diktafonok, lehallgató poloskák. Minden szűrő törlése. Találatok: Fotó-Videó, Okos eszközök. A rejtett, diszkrét hangrögzítők arra szolgálnak, hogy észrevétlenül képesek legyünk hangfelvétel felvevésére.


A diszkrét diktafonok elhelyezhetők tollakba, USB. Hangra aktiválódó mini hangrögzítő, kulcstartóba rejtett mini poloska lehallgató, vonalas telefon lehallgató készülék, USB mini diktafon pendrive, rejtett. Vásárlás: Diktafon boltok, Diktafon árak összehasonlítása. Akciós hangrögzítő áruházak, hagyományos mikro kazettás Diktafon vásárlói vélemények.


Hangfelvevő eszköz

Karcsú, csúcsteljesítményű üzleti segédeszköz. VP‑1 Olympus, Audio Recording. Vékony, nagyteljesítményű üzleti eszköz. Ez egyszerű és könnyen.


Felvehet értekezleteket, zenekari gyakorlatokat, családi emlékeket – bármit, amit el szeretne. A magánnyomozó szett minden olyan prémium kategóriás eszközt tartalmaz, amelyek segítségével bármilyen komolyabb technikát igénylő nyomozati munka.


Hangfelvevő eszköz

Ezzel a könnyen kezelhető hangfelvevő eszközzel a hangrögzítés gyerekjáték. A Blu-ray Master Free Online Audio Recorder egy egyszerű és könnyen használható hangfelvevő eszköz, amely többféle rögzítési lehetőséggel képes a HD. Domino(TM) Unified Communications (DUC) programban található egy hanglejátszó és -felvevő eszköz, amellyel lejátszhatja és rögzítheti a hangüzeneteket. Az eredmény: valódi.


A kábel megbízható kapcsolatot tesz lehetővé a hangfelvevő eszköz és a vevőegység között a zenelejátszáshoz és -rögzítéshez. A dalok metaadatait minden más eszköz is fel fogja ismerni. Kimeneti formátumok: MP WMA, AAC, FLAC. Kis méretű de igen nagy tudású kézi hangfelvevő, mely rengeteg beállítási lehetőségei közül talán a wifi-s funkciójával emelkedik ki a többi hasonló eszköz.


Ez az eszköz az auditív differenciálás új lehetőségeit is magában hordozza. Sajátos nevelési igényű gyermekek számára kommunikátorként alkalmazható. Felvétel közben az ikonnal címkét. Kompakt eszköz hatalmas kreatív tudással.


A kézbe simuló kis LS-PHi-Res Audio hangrögzítő a kreatív hangfelvételi lehetőségek teljesen új világát tárja elénk. Ashampoo Audio Recorder Free egy kifejezetten jól sikerült, elsősorban kezdő felhasználóknak ajánlható kis hangfelvevő program, amely. Wellness és egészségápolás (18).


Egészségápolás (18). Hangfelvevő angolul és hangfelvevő kiejtése. Személymérleg (14). Egyéb orvosi eszköz (4). Bababiztonság (7). A PIM Médiatára folyamatosan gyűjti a kortárs. A felvétel elkezdéséhez legalább egy eszközt kell kiválasztania. Eszközválasztás.


Ez inkább teljes körű szerkesztő, mint egy speciális hangfelvevő eszköz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.