2018. február 26., hétfő

Genius kamera

Genius kamera

Fedezd fel a nap. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Cikkszám: GEKFC. Webkamera, beépített mikrofonnal, USB, GENIUS, "FaceCam".


Fekete szín, Infra LED-es fényerőszabályozás! IP kamera kategóriában. Garancia: hó. Ingyenes programok, driverek, meghajtók, utorrent letöltése.


Android és iOS mobil alkalmazások, app-ok letöltése ingyen. Válassza ki az eszközt, és töltse le az illesztőprogramot. A termék a kosarába került. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Leírás, az 1-ben eszköz, kamera és egér. Bővebben leírásról. Ez a termék jelenleg nem rendelhető. A webkamera internetkapcsolattal rendelkező számítógépekhez kapcsolt kis.


HD webkamera mikrofonnal, USB csatlakozással. Logitech C2HD. Asztali számítógépéhez külső USB-webkamerát csatlakoztatva rögzíthet álló- és mozgóképet. Nem rendelhető.


Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. XIAOMI Imilab W88S webkamera fekete. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési.


Genius kamera

This superbly designed sphere is the best choice. Számítástechnikai nagykereskedés Debrecenben, rack szekrény, tp-link termékek, hálózati eszközök. Házhozszállítás.


Mennyiségi egység: db. Gyűjtőcsomagolás: karton=10db. Gyártó: GENIUS. Zobacz inne Kamery internetowe, najtańsze i najlepsze. HD - 720p, beépített mikrofon, Pálma Computer. Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás. Ha a kapott XP driver nem indul el. Manuális fókusz, Fotó:Mp. Video:H Mic, USB 2. Hol a legolcsóbb? Genius Hangszóró 2. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Napišite recenziju125.


Genius kamera

Rok isporuke: dana. Shop now for best Kamera web online at LAZADA. Exclusive deals ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.