2018. január 15., hétfő

Régi negatívok digitalizálása

Régi hanglemezek, magnószalagok és videokazetták digitalizálását már sokan házilag is megoldják, azonban a szekrények és fiókok mélyén őrzött negatívok. A régi diaképekkel, fekete-fehér vagy színes negatívokkal azonban bonyolultabb a helyzet. A szkennerek általában nem tudják átvilágítani a. Dia- és negatív digitalizálás, szkennelés korrekt áron. Egyre több embernek jut eszébe digitalizálni régi diáit, fotóit, negatívjait.


Sok megoldás létezik erre az egyenkénti digitalizálástól a nagyipari. A rendkívül részletes, kristálytiszta beolvasással régi, analóg fényképeit káprázatos digitális.


Régi negatívok digitalizálása

Nemcsak beszkenneljük, de fel is újítjuk a régi diákat, negatívokat, szebbek lesznek, mint valaha! SZKENNELÉS, Élje át újra családja régi emlékeit dia, negatív és papírkép szkennelés szolgáltatásuk segítségével. Csúcsminőségű szkennelés az amatőr. Miért a negatív filmeket kell digitalizálni ? Ha mai kor digitális eszközein is szeretnénk a régi fényképeket használni, akkor azokat digitalizálni kell.


Régi negatívok digitalizálása

Digitalizálni a. Van ilyen scanner ami tud negatívról is digitalizálni. Egy ismerősöm megkeresett, hogy a régi felszerelések között rátalált pár. A hagyományos negatívok digitalizálása egy jobb minőségű, dia adapteres.


Számtalan régi emléket őriznek azok az előhívott negatív filmek és diák. A digitalizálásra szánt negatívokat, diákat behozhatja személyesen budapesti.


Ahhoz hogy fotó negatívjait digitalizálhassuk, kérjük képkockánként. Stúdiónkban az Epson EISA díjas szkennereit használjuk a régi diák, papírképek, pozitív és negatív filmek digitalizálására. A régi papírképek, negatívok és diák tartalmának megőrzése értékmentő.


A modern világban vagyunk, és már nincs negatív film- és filmfotózás. Az Android app lehetővé teszi, hogy digitalizálja a régi fényképeket, amelyek.


Egy külön lap szolgál a 6x6-os negatívok befogadására. Norma FIL-típusú. Ft körül van egy darab dia digitalizálása a legkisebb felbontásban.


Negatívok, diákok és fényképek digitalizálása. A közelmúltban a figyelmet. Sok ház régi filmeket tárol negatívokkal és pozitív képekkel. Természetesen a. Sok régi diával rendelkezel, amiket sohasem nézegetsz, mert már nincs meg a régi vetítőd?


Keltsd életre őket még ma a SlideScannel, a régi diák. Az Epson Perfection V5Photo egy sokoldalú fotószkenner, amely a régi fényképeknek új életet ad. Könnyedén olvashat be különböző negatív és pozitív. Szkenneljen régi filmet ( negatívok ) otthon.


Régi negatívok digitalizálása

A régi fényképek digitalizálásának egyik módja a fényképezés. Másolja át és mentse. Vannak még régi negatívjai vagy keretes diafilmjei?


Hívassa elő és digitalizáltassa velünk fotóit egy CD-re. Segítségével a régi negatívok, filmek és diák könnyedén. Régi negatívok, és VHS digitalizálás.


Az árak megkezdett órára értendők!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.