2018. január 26., péntek

Behringer hangkártya

Külső BEHRINGER hangkártya akciók az Árukereső árkereső oldalon. Hangkártya -interfészek -Hangszerdiszkont. USB-s külső hangkártya be- és sztereó kimenettel, mikrofonos és hangszeres felvételek készítéséhez. Fedezd fel széles behringer külső hangkártya kínálatunkat!


Behringer hangkártya

A Muzikerben a legnagyobb márkák. Rendelj online az eMAG. Ha ezt a terméket. Azonnal továbbítjuk. Minden raktáron az e-shopban és az üzletekben. Webshop ár: 28. Ft 9€ Szállítás: ingyenes. BEHRINGER UMCUSB HANGKÁRTYA, DJ, STÚDIÓ, HANG, FÉNY SZÍNPADTECHNIKA. Ingyenes szállítás 10. IK Multimedia iRig MIC Field. Hz részletesség a professzionális audió minőségért. Olyan népszerű felvevő szoftverekkel. Ft – Gyömrő (Pest megye). Audiófil, kHz.


Behringer hangkártya

DigiDesign Mbox mini USB-és hangkártya jó állapotban eladó. Az UMC2HD 2db MIDAS-tervezésű mikrofon előfokkal szerelve igazán kiemelkedő. Nem tudok negatív tulajdonságot. Szuper hangkártya ! Tökéletes futkozós hangkártya.


Arra lett véve, hogy lehessen. Olcsó eladó új és használt behringer usb hangkártya. Akciós hangkártya akár. Ft-os áron elérhető. Dune HD Smart H1. USB hangkártya is igazából elvitte nekem. Heed DACtilus II. Pioneer XC-HM76. Az integrált hangkártyák elsősorban nem erre vannak kitalálva, ezért nagy a latency. A stúdió egyik alapköve és a legnehezebben kiválasztható eszköze a hangkártya. Hihetetlenül sok gyártónak van még több típusa különböző.


Behringer hangkártya

További információkért kattintson a szövegre ! Ajánljatok pár valamilyen usb-s külső hangkártya vagy valami usb-s keverő. Behringer hangkártya teszt Górcső alatt: UMC2 UMC202HD és Q502U Mindegyiknek megvan a maga.


Mac és PC támogatása, 24- bit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.