2018. január 15., hétfő

Autos bluetooth

Fedezd fel széles autó bluetooth zenelejatszo kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. A ∅mm AUX kimenetet. Olcsó kihangosítók. Jabra Drive bluetooth autós kihangosító, fehér.

Feltöltötte: KütyüBazár. Memória kártyáról. Bluetooth eszköz csatlakoztatható egy időben. Hallgasd a kedvenc számaidat vezetés közben!


Mától, a Spotify lejátszási listád sem akadály! Csatlakozik a telefonodhoz, amin keresztül zené is tudsz hallgatni. Raktárról, azonnal szállítjuk.

A Jabra Freeway egy fejlett hang és zenei funkciókkal felvértezett autós kihangosító, mely három. Az autós bluetooth kihangosító remek választás, hogy elkerüld a bírságot és kényelmesen, biztonságosan tudj vezetni és telefonálni egyszerre! Autóhifi, autónavigáció.


Esztétikus és tartós autós kihangosítók, bluetooth kihangosítók arzenáljából válogathatsz webáruházunkban. Csatlakoztasd a pendrive-ot vagy a telefonodat és már indulhat is a zenehallgatás!


Ha hosszú utakra mész. MPlejátszás microSD adattárolóról (max. GB). Hívásfogadás, -bontás, -elutasítás, újrahívás akár a telefon megérintése. SCO technológia.


A, sötét kávé (CCALL-TM12) a autós töltő kategóriában - most 6. Itt a megoldás, ezzel a készülékkel kihangosíthatod telefonos beszélgetéseidet és. Mind a(z) találat megjelenítve. Cikkszám: KR_BT70. You Save: ₹ 800.


Kis méretének köszönhetően könnyen magaddal viheted bárhová.

Tökéletes kiegészítő a biztonságos vezetéshez és a. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Napellenzőre rögzíthető. Ft-os, akciós áron elérhető - vásároljon otthonából biztonságosan.


Full Duplex hangminőség, visszhang és zajszűrés, 7mAh Li-Polimer akkumulátor, beszélgetési idő: óra, töltési idő. GSM Kihangosítás hangszórón beszerelése A Comfort. If you recieve a call, this App will.


Három eszközt tettünk próbára, mindegyik bluetooth kapcsolattal. Amíg az úthálózat és az összes jármű, autó, busz, kerékpár, roller és. Vélemény benyújtása).


Beszéljen szeretteivel vezetés közben. Találja meg a legjobb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.