2018. január 19., péntek

Audiophile hangkártya

Hangkártya boltok, képek. SOUND CARD CREATIVE X-FI USB AUDIOPHILE. Azonnal továbbítjuk. Minden raktáron az e-shopban és az üzletekben. Ft -ért audiophile hangkártya. Csatlakozás:PCI Max. Jel-zaj viszony 113dB. Audiofil hangkártya pci, rca kimenetekkel eladó. Nem használt csak a dobozában állt. Elengedhetetlen a hangkártya ami lehet belső, külső. A Digit-Life értesülései szerint a cég hamarosan egy új, továbbfejlesztett USB-s hangkártyát dob piacra.


Szállítási idő: munkanap. Audiophile Linux, Ubuntu Studio vagy, Windows-ra. INAKTÍV HIRDETÉS. LEJÁRT HIRDETÉS ! Válogass a Jófogás. Adás - vétel - csere. Eladó hangkártya és DVB tuner. Olcsó eladó új és használt m audio hangkártya. Külső és interfész.


Peavey Xport USB Guitar interface : Az Xport kiváló minőségű ASIO és Core Audio Driver-jei megbízható teljesítményt nyújtanak mind a Windows és Mac OS X. Az már egy elfogadható hangkártyával eléri a célt. UM2hangkártya: audiophile bemenettel és kimenettel rendelkező hangkártya XENYX előfokokkal. Hol a legolcsóbb? Asus STRIX SOAR 7. SCSI, USB, PCI.


Nem audiophile -nek való vidék…. Sound Blaster, mono (!) hangkártya volt. ASUS XONAR D( hangkártya ). SPDIF kimenetét használom a hifire kötve, onnan nem jön semmi háttérzaj. X-Fi HD hangkártya kitűnően csatlakoztatható a számítógéphez.


Gyártó: VIA Technologies. Modell: Envy24. Sorozat: M-Audio. Irányító rendszerek: Windows XP, Vista. Zenét szerkeszteni elméletileg minden hangkártyával tudunk.


Nem mindegy, hogy milyen, minőségben és mennyi kompromisszummal. Van direct monitor illetve nem kell hozzá küldső táp, mivel USB-ről is megy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.