2017. december 29., péntek

Magnószalag digitalizálása

Magnószalag digitalizálása

Gyere el üzletünkbe a Nyugatihoz! Bizonyára az Ön otthonában is több-kevesebb helyet foglalnak a polcokon porosodó magnókazetták, régi bakelit hanglemezek, esetleg még orsós magnó. Hanglemez, magnószalag, videó, fénykép digitalizálás. Főként a VHS, Hi valamint a magnószalagok kerülnek digitalizálásra, viszont ezenfelül S-VHS.


Elsőként a szalag teljes anyagának digitalizálására kerül sor. Köszönjük, hogy megnézted a videót! Ha neked is van egy fióknyi kazettá amit megmentenél. Feltöltötte: KütyüBazár.


Régi magnókazettáink, zenéink digitalizálása MPlejátszók számára. Magnókazetta digitalizálása. A kazettás magnón túl egy mm-es. Ráadásul a mellékelt szoftverrel nagyon jó.


Videóanyag mentése. A digitalizáló eszközödhöz kapott gyári program nem kielégítő? Mutasd a teljes hozzászólást! Régi családi, amatőr hangfelvételeit digitalizáljuk audio CD lemez, illetve mpformátumban, igény szerint.


Alkalmas audio kazetták digitalizálására az USB csatlakozón keresztül. Kazetta digitalizálása. Valószínűleg nem vagyok egyedül, aki riadtan konstatálja, hogyan porosodik a polcon a kazettagyűjtemény, amelyre. Minden videó kazettán a 2. A hangfelvételek digitalizálása leggyakrabban szabványos audió CD-re történik.


VIDEÓKAZETTÁRÓL DVD-RE! MAGNÓKAZETTÁRÓL, BAKELITLEMEZRŐL CD- RE, PENDRIVRA! Archiválás, digitalizálás bejegyzései magnószalag témában. Audió és videó digitalizáló konverterek.


VHS KAZETTA DIGITALIZÁLÁS ÁRAK. Digitalizálás, számítógép karbantartás, munkavédelmi tevékenysége. VHS videószalag) tulajdonságaiból következő.


Keresett szöveg: kazetta digitalizáló (Termék)kazetta digitalizáló (34). Kapcsolódó keresések: audio kazetta digitalizáló. Mától vállalom orsós magnószalag digitalizálását is. Orsós, kazettás magnó hangfelvétel digitalizálás :Debrecen.


Az irodának nincs állandó nyitvatartási ideje, ezért időpont egyeztetés szükséges a kazetta vagy fénykép digitalizálás. Filmek (Super 8-s, 8-as, 16-mm-es filmek), VHS kazetták. Walkman-ként is használható. Régi hang- és képanyagok digitalizálása.


Az Alko-Soft vállalja az alábbi médiumok digitalizálását. Teljes videó szalag digitalizálás DVD formátumra. Adott részek digitalizálása DVD formátumra. LP lemez CD-re.


Amennyiben pedig a kazettáinkat akarjuk digitalizálni, akkor jó. Ebbe beletartozik az analóg anyagok digitalizálása is, amit a szerzői jogról.


Magnószalag digitalizálása

Megoldást kínálok régi fényképek, negatívok, diaképek, videofelvételek digitalizálására is. Feldolgozás után DVD -re vagy bármilyen adathordozóra írom.


Magnószalag digitalizálása

VHS, magnószalag ) digitalizálását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.