2017. december 19., kedd

Hp deskjet 3050 nyomtató

Hp deskjet 3050 nyomtató

Ezzel a kedvező árú e-all- in-one nyomtatósorozattal egyszerűvé válik a vezeték nélküli nyomtatás. A különböző nyomtató kellékek részletes adatai a. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit.


Hp deskjet 3050 nyomtató

Megfelelő kiegészítők. Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, szkennelésTöbb funkció végezhető egy időben: NemNyomtatási specifikációkFekete nyomtatási. Garancia: hónap.


Gyártó: HEWLETT. Egyszerű - kényelmes - gyors. A hivatalos illesztőprogram. Válogass a Jófogás. HPfekete (black). Típus: Eredeti. A gép gyönyörű,működik is,( nem is akárhogy),csak a nyomtató kijelzőjének nyelvét szúrtam. HP 3(CH561EE ). Előnézeti felhasználói kézikönyv. Installáltam a gépemre a hp programot, ki is próbáltam a scannert, meg a nyomtató is szuperált.


A nyomtatót amúgy is szinte "ingyen" adják, ha belegondolsz a két patron árába amit adnak hozzá. Az Ön katalógusában. Nézze meg ezt a. Ft-os áron elérhető. Mennyit tudsz nyomtatni vele?


Hp deskjet 3050 nyomtató

Ezt nyomtatója válogatja, hogy melyikbe milyen kell (sok HP-ba az első típus), viszont az első fajta. Want to see what cartridges and. Többfunkciós nyomtató szkenner funkcióval.


Vezeték van hozzá. It is in printers category. Patron nincs hozzá. Missing power cord Condition is "Used". Shipped with USPS Priority Mail. A szállítás a regisztrált. Eredeti hp nyomtató patron, canon patron, epson patron, de utángyártott tintapatron is szerepel az állandó kínálatunkban. Nyomtató disztribúciók: HP, Epson, Canon, Brother. Használt és felújított nyomtatók nagy választékban. PRINTER - SERVICE MANUAL.


Deskjet, Deskjet Ink Advantage, Deskjet GT, Ink. Kompatibilis nyomtató -kellékanyagok. CH564EE Tintapatron DeskJet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.