2017. december 4., hétfő

Hirschmann autórádió antenna erősítő

Hirschmann autórádió antenna erősítő VVErősítés: 20dB. Antenna és műveleti erősítő. B erősítés AM-FM sávon egyaránt használható. HIT Auta EL autó rádióantenna szélvédőre ragaszthatható.


Autóhifik, autórádiók, erősítők, hangszórók nagy választékban. Viszonteladókat. Online boltok, akciók egy helyen az. Kiemelt Ajánlat.


Olcsó eladó új és használt antenna jelerősítő autórádió. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Vásárlás után gyors. Válaszok a kérdésre.


Gyújtás bekapcsolva, kikapcsolt rádió mellett,kihúzom az antenna. Triax Micro UHF szélessávú antenna erősítő (DVB -T UHF vonalerősítő 12dB) pl. A UNIO-TRADE Kft.


Autórádió, GSM, WI-FI, GPS, DVB-T DVB-S DVB-C vevők és. Ez kapcsolja be az elektromos antennát és az autóhifi erősítőt. Ha szüksége van gyári antennára, vagy csak egy antenna pálcára, vagy esetleg TV antennát szeretne.


F aljzat - 5mm monó jack dugó adapter. Szerintetek érne valamit egy antenna erősítő ? Fantom tápom van. W Egyszer mondjuk nem ártana kibontani a gyári antennát, ki tudja.


Ha tv, rádió, mobiltelefon, autórádió, SAT, DVB-T, GPS antennára, vevőegységekre, KTV-re (koaxiális vagy optikai kábelekre), erősítőkre. Hol kapható erősítő.


Szegeden településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Autó-hifi, rádió magnók, erősítők, CD-k értékesítése, szerelése, javítása. Kültéri és beltéri antennák, antenna kábelt vagy antenna elosztót az Euronics webáruházából akár ingyenes. Az előző videómhoz egy kis kiegészítés, lévén, hogy a másik, de azonos antenna erősítő is megérkezett.


FM jel erősítő jármű. Az URH (FM) antennákhoz használható kis zajú antenna erősítő. Különösen a monó adásoknál javítja jelentősen a vétel minőségét. Frekvencia: 87.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.