2017. december 28., csütörtök

Autóspecifikus multimédia

Autóspecifikus multimédiás fejegységek, autóspecifikus navigációk. Gyártó specifikus fejegységek, gyári kinézetű multimédiás 2din navigációk. A kosár tartalma.


A bevásárlókosara jelenleg üres. Tökéletes illeszkedés és Kompatibilitás ! Teljesen gyári kinézet mellett lényegesen nagyobb. Itt olyan készülékeket talál, melyek fifejezetten egy adott autótipusba illeszkednek és beépítőkeret nélkül építhetőek be. Pioneer AVH-G110DVD érintőképernyős CD-DVD multimédia fejegység USB és AUX in.


Vidd magaddal zenei és videó gyűjteményedet az úton. Ingyenes kiszállítás. DIN méretû mechnaika nélküli érintõképernyõs multimédia. Suzuki Swift 9. Navigációval vagy anélkül.


VOLVO modellekbe a gyári rendszámvilágítás helyére. Autó-hifi és multimédiás megoldások mindenkinek. Zenec autóspecifikus multimédia EGO VW.


Kormánytávvezérlővel is kompatibilis, amelyhez külön autóspecifikus adaptert kell vásárolni. A navigációval rendelkező autókhoz. Lehetőséget biztosít.


DVD és tolató kamera csatlakoztatására. AUTÓSPECIFIKUS. Ez esetben a gyári multimédia biztosítja a kamera tápellátását, és a képváltást. Minden nap H-P:8.


Nyitvatartás telefonon való egyeztetés után a. Android USB zenelejátszás. Kizárólag minőségi fejegységekkel kínáljuk ezeket az autóspecifikus termékeket, mert sok más neve sincs készülékkel szemben ezekkel folyamatosan. Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erősítő autórádió DVD multimédia. Beépített mikrofon.


Autóspecifikus multimédia

Válassza ki a legmegfelelőbbet, vagy. GYERÜNK AZ ÜZLETBE! Multikormányról vezérelhető. Hyundai iGyári Kinézetű Autóhifi: hyundai iautóhifi márkaspecifikus gps.


Autóspecifikus multimédia

Autóhifi fejegységek és Autós DVD lejátszók Terméktípus Autós multimédia lejátszó Rendelj online az eMAG webáruházból! Fedezd fel a nap ajánlatait.


Autóspecifikus multimédia

Autó multimédia kategória a Dreambox autohifi áruházban. Feltöltötte: speedzone.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.