2017. december 25., hétfő

Autórádió antenna jelerősítő

Fedezd fel széles autó antenna erősítő kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Gyenge a vétel vezetés közben? A mai világban már minden autó fel van szerelve autórádióval.


Az autórádió és az antenna közé csatlakoztatva rosszabb vételi viszonyok mellett is kielégítő vételt biztosít. Erősítés : AM.

A meglévő antennacsonkba csavarható pót antenna szár. VW-Audi-Nissan-Opel szgk. Antenna erősítő. V-os gépjárművekhez alkalmazható.


Jelentősen elősegíti a jobb vételi lehetőséget a rádióadók esetében. Főként akkor érdemes ilyen. Az előző videómhoz egy kis kiegészítés, lévén, hogy a másik, de azonos antenna erősítő is megérkezett.


A DIN aljzattal és DIN dugóval rendelkező erősítő az antenna és az autórádió közé. Helyettesítő termékei: Gyártó szűrés: Összes gyártó, Alpin, Bottari, Carface.

Autó antenna erősítő. Nyereség AM - FM: dB. Tápfeszültség : 9. Nem felelt meg az elvárásaimnak mivel nem lett jobb tőle a rádió ! Elégedetlen vagy a kiválasztott autórádiód vételi minőségével? Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó autó antenna erősítő kategóriába tartozó termékek árait!


Ha gyenge az antenna jel akkor jobb antennára és kábelre van szükség csak végső megoldás lehet az antennaerősítő. Az erősítő választásánál a következőkre. Vw autómba multimédiás fejegységet szereltem be.


Minden szuperül működik, kivéve a. Pár bejegyzéssel korábban volt már egy teszt egy erősítőről. Olcsó eladó új és használt autó antenna jelerősítő. Wifi jelerősítő. Fontos megjegyezni, hogy a rádió és a TV Triad autó antennái erősítőkkel vannak ellátva, amelyek gyakorlatilag nem adnak hangot, ami torzíthatja a jelet.


Fedezze fel a inspiráló, megfizethető. A jelerősítő megsokszorozza az autórádió antennájának a vevőképességét. A csomag tartalma:- 1db jelerősítő.


További információkért kattintson.

Ft – Sajószentpéter (Borsod-Abaúj-Zemplén megye). Volkswagen Vento Golf Passat B3-Bantenna erősítő. Felerõsíti a rádiójeleket, és a tökéletesebb jelet továbbítja az autórádió felé, ami tisztább vételt tud részünkre. Dibeisi és krüger matz autórádiók.


Hirschmann autó antenna erősítő, hirschmann autó antenna, autórádió antenna erősítő. Akciós autórádiók akár házhozszállítással is!


Az autó rádiók elvileg elég érzékenyek hogy az antenna helyére dugott 1. Lalibátyóval egyetértek, egy antennaerősítő megépítése nem olyan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.