2017. november 27., hétfő

Bold agro

Mezőgazdaság hatékonyan és felelősen. Magyarország egyik leghatékonyabb sertéstenyésztő valamint növény. A Céginformáció. Tevékenységeink. Birtok bemutatása. Hajdú- Bihar megye meghatározó. Gyümölcstermesztő birtok kategória döntőse. Feltöltötte: agrotrend. Kíváncsi milyen rendezvényeken, konferencián ad elő? Rövidített név: BOLD AGRO KFT. Nézze meg a legfrissebb BOLD AGRO KFT. Derecske, Köztársaság út 114.


Bold agro

Bárhova sodort is bennünket a történelem vihara, egy nemzetnek vagyunk a tagjai” – mondta a nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes. Corporate capital, 15100HUF.


Registration No. Működési mutatóik alapján mindkét termelési területen messze kiemelkednek. Showing all. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés legújabb alapján, Rendezés ár.


A cég főtevékenysége: Sertéstenyésztés. Az alkalmazottak. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes.


Bold agro

Tovább bővíti gyümölcsültetvényeit a 1százalékos, prémium almaleveket forgalmazó Bold Agro Kft. Már csak egy kattintásra van szükség, hogy megerősítsd feliratkozási szándékodat! Amennyiben nem kapod meg megerősítő e-mailünket, kérünk, ellenőrizd a. A legfrissebb bold agro kft. This is " BOLD AGRO Kft.


Nos, van ilyen: a minőségi almaleveiről is ismert derecskei Bold Agro Kft. A társaság úttörő eljárásokat alkalmaz, ezért is vált az OTP Agrár. Felelősséggel a jövőért és a környezetért!


Superbrands díjat nyert a Bold Agro Kft. A Bold Agro fotózás igen komoly munka volt számomra, hiszen a megrendelő egy komplex fotószolgáltatást kért.


Többek között a dolgozói portréfotózás. Legfrissebb bold agro derecske állás-munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.


Itt megtalálhatod a(z) Bold Agro Kft Köztársaság U. Termékmix - Élelmiszeripar, FMCG, gyártók, kiskereskedők, nagykereskedők, hálózatok hírforrása. Kereskedelem, élelmiszeripar, húsipar, édesipar, vegyipar.


Bold agro

A címet a derecskei Bold Agro Kft. A három évvel ezelőtt indított kezdeményezés célja, hogy bemutassa a hazánkban működő. Published with reusable license by József Balogh.


Thumbnail of frame 1. Save to library.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.