2017. november 6., hétfő

Antenna átkapcsoló

D-Original AV-SW3N háromutas antenna átkapcsoló. Cikkszám: AV-SW3N. Robosztus kivitel, öntött aluminium házban. Garancia: hónap. Négy portos távvezérelt antenna átkapcsoló. A mostani leírásom négy antenna távvezérelt kapcsolását mutatja be a csupán egyetlen, amúgy. Az átkapcsoló db antennát tud fogadni és egy kábelen továbbítani. Másik funkciója, hogy kikapcsolt állapotban az antennákat leföldeli, villámvédelem miatt.


Antenna átkapcsoló

Készíteni akarok egy távvezérelt antenna átkapcsolót, ami legalább 1-be és 6-kimenettettel lenne ellátva. Mhz ig akarom használni de. Olcsó eladó új és használt antenna átkapcsoló.


Akciós átkapcsoló, kapcsoló akár házhozszállítással is! Antenna és hdmi átkapcsoló. A PMSW-2egy 5V kapcsoló feszültséggel működő átkapcsoló, mely földi digitális (DVB-T) antenna jel és kábeltévé jel között vált. Használatával egyszerre.


Mechanikus antenna átkapcsoló. További részletek. Frekvencia tartomány. Ezáltal több műhold programjai vehe. Köszönhetően a magas. Kézi működtetésű kábelkapcsoló. Felhasználható pl. DVB - T) jelének kézi. A korábbi években megépített illetve felújított antennákhoz szükségem volt egy antenna kapcsoló vezérlőre, melyet az alábbiakban mutatok be. Az antenna kapcsoló a linear erősitő hátulján lett elhelyezve de természetessen távolabb is el lehet helyezni.


Antenna átkapcsoló

Csak akkor a vezérlő. Hálózati eszköz. Eladó a képen látható új Monacor CS-5A antenna átkapcsoló RH-ra hibátlanul működő állapotban.


Egy kétsarkú átkapcsolóval vagy megfelelő relével tetszés szerint hol az egyik, hol a másik dipólust lehet a levezetés és a negyedhullámú vezetékdarab. Négy bemenetű (LNBLNBLNB LNB4) kapcsoló leggyakoribb felhasználása a több antennás négy fejes antenna rendszerek kapcsolása a beltéri felé. Szilárd antennakapcsoló masszív anyagból. PL-csatlakozókkal.


RH-ra, hibátlanul működő állapotban. Most nagyon jó árakon található az AQUA webáruház kínálatában többféle antenna is. Termék állapota: Új állapotú. Klikk, és járj jól!


Ezermester cikkek a következő kulcsszóra: antenna. TV- antenna átkapcsoló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.