2017. szeptember 26., kedd

Angol interaktív tananyag

Angol interaktív tananyag

Az interneten ingyenesen elérhető tananyagok és feladatok, amelyek hasznosak. A játékos angol feladatok használhatók PC-n, laptopon, interaktív táblán. Angol tananyagok.


Az itt található ingyenes gyüjtemény, amely az angol nyelv tanulásához szükséges forrásokat tartalmazza, úgy volt tervezve, hogy segítsen. IKT az angolórán : hogyan tegyük színesebbé az angol nyelv tanítását? Valóban azonban mindössze arról van szó, hogy a tananyagot új köntösben kell.


Létezik szókeresős fajtája is, a Bookstories - ez főleg interaktív táblán mutat jól. Rengeteg letölthető tananyag nyelvtanároknak.


Az alkalmazás alapját a sok százezer felhasználó által már megkedvelt, folyamatosan továbbfejlesztett és eredményes. A mai kor tanulói igénylik a digitális technológia bevonását az oktatásba. A TABELLO interaktív tartalmai érdekesebbé, élményszerűvé tették a tanulást diákjaim.


Nem végleges változat, a visszajelzések alapján változhat. Tanári kézikönyv. Ha szeretnél ezekben a témákban változatos interaktív tesztek formájában gyakorolni.


Az interaktív tábla szoftverével készített digitális tananyagom az igenevek. Karácsonyi szokások, Karácsonyi ételek. Interaktív angol.


A Kispesti Vass Lajos Általános iskola honlapján elérhető játékos angol tananyag nem csak általános iskolásoknak jelenthet segítséget a nyelvtanuláshoz. Komplex informatika digitális tananyag és munkafüzet az általános iskola 6. Használhatók PC-n, laptopon, interaktív táblán, táblagépen és mobiltelefonon is. Pedig tapasztalatból mondjuk, hogy az angoltanulás gyerekeknek játékosan az igazi.


Az izgalmas, interaktív feladatok, online alkalmazások segítségével ugyanis. Akár az iskolai feladatairól legyen szó, akár online tananyagok elérésében.


Sokan azt gondolják, hogy az online angol nyelvtanulás egy hatalmas kamu. Másik hatalmas előnye az online angol nyelvtanulás tananyagoknak. A SMART Technologies online anyagai angol nyelven.


Angol interaktív tananyag

A rendszer lehetőséget teremt kvízek és interaktív feladatok készítésére, a játékos tanulási. A tananyagok megoszthatók a pedagógusok körében, a tanulók pedig a. A zene tanításhoz nagyon sok hasznos dolog angolul Hangszerek ( angol ). Lemaradtál az órán?


Témazáróra készülsz? Itt gyorsan és hatékonyan tanulhatod meg az általános iskola felső tagozatának összes. Magántanárt keresel? Kurzusok: angol kezdő, középhaladó, haladó.


A diákok minden egyes fejezetben interaktív kapcsolatban vannak a tartalommal. Az angol nyelvi kommunikatív kompetencia fejlesztése szoros kapcsolatban áll a NAT.


E- tananyagok - Almási Utcai Általános Iskola segédlete a Biblia és Petőfi Sándor: János vitéz c. Az ME GTK és MÜTF Nemzetközi gazdálkodás szakának angol és magyar nyelvű digitális tananyagfejlesztése ”. Fejlessze nyelvtudását otthona kényelméből a British Council ingyenes angol. Okos osztályterem › Oktatási szoftverekbalazs-diak.


Angol interaktív tananyag

Kompetencia fejlesztő digitális tananyag csomag IDEGEN NYELV OKTATÁSHOZ a Oktatási szoftverek. Előnye, hogy nincs postaköltség, viszont a feladatok interaktívak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.