2017. július 11., kedd

Szep iras

Kalligráfia, szépírás. Cancellaresca_lim by Gilles Le Corre. A művészi kézírás már bárkinek elérhető, így neked is. Egy kis gyakorlással könnyedén elsajátíthato hogy kézírásodat.


A lényeg, hogy az írás befejeztével nem fájhat a keze mert az azt jelenti. Akkor kapunk szép eredményt, ha a vonalak alakítása közben felfelé. Modern nyugati kalligrafikus írás.


Szakmai szemmel nézve a szép írást szabályosságnak, egységességnek. Kiváló a szépírásban. Az ebben való ügyesség. Mestere a szépírásnak. Szépírásra tanítja a fiút. Ne törd magad oly nagyon a szépírással. Ez mint iskolai tantárgy. A szépírás csúcsa az ecsettel írás. Nagy kézügyességet és kontrollt igényel, cserébe a legszebb és leginkább élettel teli betűformákat adja.


Szep iras

Különös, hogy digitalizált világunkban, melyben az írás nagyrészt kimerül abban, hogy bepötyögjük a mondandónkat a chat- vagy. A kézzel írt kódexek világa sejlik.


Rohanó világunkban sokak számára jelent menedéket – lehetőséget az elcsendesülésre, a lassításra – az írás. Ugyanakkor nem mindenki. Mert a betűk hatalma mindenkit utolér. A kalligráfiát nekik találták ki.


Szep iras

Brisign – kalligráfiát. Annyi sok új termék került fel a webáruházamba, hogy itt az ideje, hogy ünnepeljünk egy kreatív szépírás témájú nyereményjátékkal! Figyelem, ha szereted a. Legyen élmény a. Nézz a neten, wordben vagy valahol szép betűket, másold le és utánna próbálj meg olyan betűkkel írni.


Szep iras

FŐLEG ebben a korban. Hasznos számodra ez a válasz? Valamint gyakorlati tanácsokkal segíti a balkezeseket életminőségük javításában. A SZERETET SZÍNEI. Rajzolni egyszerű. Faber-Castell PITT szépírás filc készlet. Stock Kép Ábécé írás gyakorlat. A rajzolt képek jelekké alakulása, egyszerűsödése. A betűkké stilizálódott jelek írása a tudás megőrzésének eszköze volt, de – a funkción túl – a megformálás szépsége, egyedisége.


Az írás története szinte egyidős az ember tudatos létezésének történetével. Azért dolgozom, hogy a szépírás hagyománya ne vesszen ki a digitális írás használat.


Lakásodat is dekorálhatod szép klasszikus feliratokkal, idézetekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.