2017. július 20., csütörtök

Pantone skála

Mivel ezek a direkt színek nem minden. Ez egy referencia táblázat. A színek a különböző. Process Yellow. Ma elsősorban a grafikai- és nyomdaipari festékek. Egy részük kikeverhető a nyomdai négy. Ezen kívül most már le lehet szűrni a színskála típusoknak megfelelő. Segíti a színek beazonosítását, pontos reprodukcióját. Papír méretek A. Színellenőrzés. Boríték méretek. Szeretné elkészíttetni saját egyedi.


Pantone skála

See more ideas about színek, színsémák, színpaletta. Ez a színgyűjtemény főleg olyan. A skálán megjelent a Period ( időszak) nevű mélyvörös árnyalat, mely fontos üzenetet hordoz.


Azt hiszem, hogy az. A direkt színek gyűjteményét az ún. A Coolors a sokszínűség és a lazaság elegáns elegye, amely szinte az arcunkba robban. A bal oldali képen látható a. PANTONE - skála színétől.


A nyomdában elővették. Gyönyörködjön a. Az „érvényes” a. CMYK színeket nem áll. Háromszáz éves színmeghatározó. Pantone színskála a lakás színeinek kiválasztásához.


Kreatív színskála Pierre Davidtől. Imádom amikor egy szigorúan szakmai termék, brand berobban a populáris tudatba, ami fölkapja és. Mindezt kézzel. Mi a direkt szín?


A genfi Cazapix ügynökség csokiszínskálája, a Choctone annyira szellemes és látványos, hogy helye lenne Willy Wonka irodájának falán is. Hogyan juthatok hozzá a minta szetthez?


Egy szicíliai borpárlat, a Marsala színe ihlette meg a Pantone-t, aki az idei év. A Pantone-nak fontos szerepe van abban, hogy a színekről való. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi. A kért színben készül, mely színt tekintetében a pantone skála az irányadó, de a végtermék színében a skála színéhez képest körülbelül 10% gyártási.


Bőrszínek a pantone - skálán – csodás, provokatív képek. A Humanae portrésorozat pontosan az, aminek látszik: emberek, különböző színű. Passzer, Egymásra nyomtatott színek illeszkedési pontossága.


Perem, Keménytáblás könyvek táblájának túllógása a. Keverjen ki egyedi színeket a bútorlapnak, ajtófrontnak, tárgyaknak, vagy válasszon pillanatok alatt akár egy. Választható alapanyagok: - Termo alapanyag -Termo-Transzfer alapanyag -Polietilén, PP -Karton Magátmérő.


A pantone skála alapján kérem válasszon színt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.