2017. július 4., kedd

Multimédia rendszerek

Multimédia rendszerek. Oktatási segédanyag. SOROZATSZERKESZTŐ. Fazekas István. Debreceni Egyetem. Informatikai Kar. Adatlap utolsó módosítása. Neptun kód: vihima09. Hálózati multimédia rendszerek és szolgáltatások. Gazda tanszék: HIT. Tantárgyi adatlap. A multimédiarendszert független információk számítógép-vezérelt integrált előállítása, célorientált feldolgozása, bemutatása, tárolása és továbbítása határozza.


A multimédia és média fogalmának elsajátítása, a multimédia - rendszerek tulajdonságainak ismerete és a hipermédia definíciója. A korábban adott.


Multimédia rendszerek

A NAS egyedi Synology DiskStation Manager (DSM) operációs rendszere széles körűen. Okosotthon megoldások, innovatív kertvezérlés, háztartási robot technika, robotfűnyírók és ami emögött van. Mi nem eladjuk Önnek az eszközöket, mi az Ön. Kínálatunkat sokszorosan kipróbált, tartós modellek alkotják, melyekkel optimális multimédiás rendszer építhető ki.


RIVA audio rendszer kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Gyári multimédia bővítése (Audi – VW – Skoda – Seat). MULTIMÉDIA RENDSZEREK.


Apu, már 4-1-re vezetek! A Media Nav Evolution rendszer új funkcióinak és továbbfejlesztett kezelőfelületének köszönhetően rendkívüli módon megkönnyíti a mindennapi közlekedést. A multimédia rendszert független információk számítógép-vezérelt, integrált előállítása. B autós multimédia rendszer DINES kedvező áron az eMAG-nál Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Multimédia rendszerek

Tisztán multimédia – ezt képviseli a ZENEC márka. A ZENEC ugyanis kizárólag a multimédiás rendszerek és a hozzáillő kiegészítő komponensek fejlesztésére. Okos hangrendszer és intelligens multimédia rendszer vezérlés.


Az okos házak hangrendszerei az épületautomatizálás kényelmi funkcióinak részét képezik. Feltöltötte: speedzone.


Autómultimédia beszerelés és forgalmazás, fejtámla dvd Autóspecifikus és univerzális tolatókamerák! AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB.


Multimédia rendszerek

A szálláskeresés világában (is) döntő szerepe van a vizualitásnak, a témában végzett kutatások szerint leendő vendégei foglalási döntéseit a. A DCN multimédia Rendszerszoftver tervezéséből adódóan szerverkliens megoldásokat kínál, és két fő összetevőből áll: a Szerverszoftverből és az Értekezlet. NEXTBASE autós 9" multimédia rendszer.


A hosszú utazások fárasztóak és unalmasak tudnak lenni, főleg a család legkisebb tagjai számára. IP alapú multimédia termékek, alkalmazások.


Az Avaya az univerzális kommunikációs termékeivel, a kontakt centereivel, továbbá a hálózatos és felhő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.