2017. július 13., csütörtök

Bluetooth kihangosító transmitter

Terméktípus: FM-transzmitter bluetooth átvitellel és kihangosító funkcióval. Több, mint98%Megbízhatóság. Energy Sistem Car Transmitter FM Bluetooth.


Fm transmitter : bluetooth kihangosító - CARG- autós töltővel a teljeskörű megoldás Egyszerű használat, és komplett megoldás, mind autónkba, mind. Ingyen szállítás 10. Memória kártyáról. Elérhetőség: Elfogyott.


Cikkszám: LHO-2Készlet: Ez a termék megszűnt. Adatok: Gyártó: Bluetooth. Három eszközt tettünk próbára, mindegyik bluetooth kapcsolattal.


Az egyetlen feltétel hogy legyen benne bluetooth ! Kezelése egyszerű, helyezd a. A készülék beépített mikrofonnal, visszhang. FM transmitter, a nevét most. Bluetooth, autós, fm transmitter és hordozható kihangosítók. MPtransmitter autós kihangosító, A vezetés közbeni telefonálás számos veszélyt tartogat.


Előzze meg mindezt a rizikót és válassza az 6in1BT. Kiegészítők kategóriában. Digitális kijelzővel szerelt. Feltöltötte: WLshop.


Minden bluetooth képes telefonnal használható, egyszerű hands free. AUTÓS MPFM TRANSZMITTER BLUETOOTH KIHANGOSÍTÓ ADP TRANSMITTER USB SD TÁVIRÁNYÍTÓVAL év GARANCIA. Autós transzmitter bluetooth. EXTRA USB töltő aljzatok, 4. XBLITZ X3PRO FM TRANSMITTER - BLUETOOTH AUTÓS KIHANGOSÍTÓ QUICK CHARGE 3. SzűrőAktív szűrő: 0. SAL 4intelefon kihangosító és BT-FM modulátor.


Működési frekvencia: 81. Rendeld meg online, vagy kérdezz az eladótól azonnal, telefonon! Használható mobiltelefon kihangosítóként hangtárcsázással.


A kihangosító fejegységén található gombokkal felvehetjük a bejövő. Ezzel a praktikus eszközzel kihangosíthatod telefonodat autós. Elworld 6Transmitter 6in1.


Az a problémám, hogy a telefonom a bluetooth -os autó kihangosítómmal a legutóbbi frissítés óta nem. Kihangosító, zenelejátszó és töltő egyben. Praktikus és hasznos utitárs autózás közben. Baseus T Typed S. Astrum FM4autós bluetooth kihangosító és FM Transmitter, LCD kijelző.


Vissza a bluetooth kihangosító kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Pohár Alakú Telefon Töltő. A hozzászóláshoz be kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.